Horoszkóp

Heti horoszkóp 2018. november 5–11.: Gigantikus változások közelítenek

Gigantikus változások közelítenek. A héten több, igen jelentős változásokat ígérő bolygó vált jegyet. A legfontosabb talán a Jupiter csütörtöki jegyváltása, mely otthonába, a Nyilasba lép... Mit ígérnek a csillagok a hétre? Gigantikus változásokat...

KOS

kos heti horoszkópGigantikus változások közelítenek hozzád. Közülük az első az Uránusz keddi jegyváltása lesz. A bolygó május közepén kilépett a Kosból, most visszatér a jegyedbe, ami pedig ismét a találékonyságodat növeli. Innentől könnyebb lesz megtalálnod a megoldást. A szerdai újhold jelentősége eltörpül a Jupiter csütörtöki jegyváltása mögött. A Jupiter a Nyilasba lépve szuper időszak kezdetét jelenti. Tele leszel energiával és lelkesedéssel, amit már a ezen a hétvégén érzékelhetsz, csupán vasárnap, Márton napján fogsz kicsit lenyugodni.

BIKA

bika heti horoszkópMegkönnyebbülés és újdonság jellemezi ezt a hetedet. Kedden az Uránusz kilép a Bikából, ami számodra mindenképpen megkönnyebbülést jelent. Mostantól nem fogod frusztrációnak megélni a változásokat. Szerdán az újhold új embert, új ismeretséget és akár új szerelmet is hozhat neked. Tőled függ, milyen minőség valósulhat meg. A lényeg, ha van párod, ne tedd őt féltékennyé. Csütörtökön a Jupiter átlép a Nyilasba, ami megfontoltságra int a kiadásaiddal kapcsolatosan, vasárnap lesz erre a legjobb esélyed.

IKREK

ikrek heti horoszkópNeked meg se kottyan a keddi Uránusz-jegyváltás és a szerdai Skorpió-újhold. Annál inkább a csütörtöki Jupiter jegyváltása. A Jupiter, a Nagy szerencse bolygója a Nyilasba lépve a szerelmi életedet fordítja meg 100 százalékosan. Bármi történik a következő 13 hónapban, az garantáltan szerencsésen végződik. Biztos lehetsz benne, az, akivel találkozol, hatalmas hatással lesz rád. Pénteken és szombaton a Nyilasban járó Hold csak még inkább felfokozza mindezt, vasárnap már kicsit lehiggadsz és kijózanodsz.

heti horoszkóp 2018. november 5-11.

Gigantikus változások jönnek… (Thinkstockphotos)

RÁK

rák heti horoszkópNem biztos, hogy örülni fogsz azoknak az eseményeknek, amiket az Uránusz mutat a munkahelyeden. Egy régi ember vagy feladat visszatérése kibillenthet, felkavarhat. Maradj rugalmas és optimista, és könnyebb lesz az egész. A szerdai újhold szuper hatással lesz rád, a közérzetedre és az energiaszintedre egyaránt. Csütörtökön a Jupiter belép a Nyilasba, és a munkádat fogja védeni a következő 13 hónapban, ezért cseppet sem kell aggódnod, a Jupiter a Nagy szerencse bolygója. A vasárnap a szerelemről szóljon.

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópHárom óriási égi esemény lesz ezen a héten, és mindhárom érint téged. Először is az Uránusz kedden visszalép a Kosba, ami inspirálóan hat rád. Rengeteg terved lesz, rövid, közép- és hosszú távúak is. Aztán a szerdai újhold a családodban hozhat valami újdonságot, könnyen lehet, ez elsőre nem igazán fog tetszeni neked, de idővel csillapodhat az ellenállásod. Végül pedig csütörtökön a Jupiter, a Nagy szerencse bolygója az életigenlésedet az egekig emeli. Mostantól jövő decemberig totál fel leszel dobva, ami persze bearanyozza a Márton-napi hétvégédet is…

SZŰZ

szűz heti horoszkópKét nagy bolygó vált jegye a héten: kedden az Uránusz, csütörtökön a Jupiter. Utóbbi lesz rád nagyobb hatással, amely az ingatlan és/vagy családi ügyeidet turbózza fel, és könnyen adhat okot a mérgelődésre. Ám mivel a Jupiter a Nagy szerencse bolygója, biztos lehetsz benne, szerencsésen végződik az is, ami elsőre nem tűnik úgy. Az egész hét legszuperebb napja számodra a vasárnapi Márton-nap lesz. A Bak Hold megnyugtat, és békét hoz. Ekkor egyszerűbb lesz átgondolnod az előtted álló időszak feladatait…

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópMost kiderül, mennyire vagy kiegyensúlyozott. Kedden az Uránusz visszalép a Kosba, ami számodra rendkívül fontos, sőt sorsfordító találkozást szimbolizál. Nem biztos, hogy ez már most, ezen a héten megtörténik, viszont fél éven belül bármikor bekövetkezhet. A találkozás sajnos könnyen kibillenthet az egyensúlyodból, és épp ezt kéne a legjobban kivédened. Maradj nyitott, és semmiképp se legyél előítéletes. Szerencsére kedden és pénteken olyan remek fényszögek lesznek az égen, amelyek átsegítenek a frusztráló napokon. A hétvégén lesz mit kipihenned…

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópLesz mit ünnepelned ezen a héten. Nemcsak a születésnapodat, hanem a szerdai újholdat is köszöntened kell, amely számodra az egész év legfontosabb újholdja. A Skorpióban együtt álló Nap és Hold újításra ösztönöz. Szerdán állj meg egy pillanatra, és találd ki, miben szeretnél megújulni. Másnap Jupiter 13 hónap után kilép a jegyedből, ami intenzív időszak végét jelenti. Mégsem kell csüggedned, szomorkodnod, mert innentől az anyagi helyzeted magasra fog ívelni. A hétvégéd izgalmas és mozgalmas lesz.

NYILAS

nyilas heti horoszkópEljött a várva várt nap: csütörtökön bolygód, a Jupiter hazatér: belép a Nyilasba, amire 12 évvel ezelőtt volt utoljára példa. Innentől 13 hónapon át élvezheted kedvező hatását. Szóval nem kell kapkodnod. Álmodozz, tervezgess, találd ki, mire vársz 12 éve. Hidd el, minden a kezedre fog játszani, ha a vágyad tárgya nem törvénytelen, nem erkölcstelen és nem igazságtalan. Ezek a fogalmak határozzák meg ugyanis a sikered irányát. Pénteken és szombaton annyira fogsz pörögni, hogy vasárnap magad is érzed, muszáj lelassulnod.

heti horoszkóp 2018. november 5-11.

A szerdai újhold eltörpül a Jupiter és az Uránusz jegyváltása mellett (Thinkstockphotos)

BAK

bak heti horoszkópHihetetlen jövés-menés lesz körülötted a héten. A bolygók jönnek, mennek, de ezek egyike sem lesz közvetlen hatással rád. Ennek tudatában kell megőrizned a belső békédet. Számíts rá, az Uránusz hatására a családod előáll valami szokatlan ötlettel, aztán a Jupiternek köszönhetően akarva vagy akaratlanul egy titokra derülhet fény. Ezek nem olyan eget rengető ügyek, hogy megviseljenek. Maradj kívül, és akkor könnyen átláthatod az egészet. Hétvégén a vasárnapi Márton-nap lesz a kedvenced, amikor is tiszteleghetsz a hagyományok előtt: ehetsz libát.

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópJó hír számodra, hogy bolygód, az Uránusz kedden visszalép a Kosba. Szabályosan fellélegezhetsz, hiszen vége annak a nyomásnak, amit május közepe óta éreztél. Folyamatosan változtak olyan dolgok, amelyek frusztráltak, és kibillentettek az egyensúlyodból. Ez most lezáródik. Pontosabban kapsz majdnem fél évet, hogy fellélegezz, viszont jövő márciustól felkészültebb leszel. Csütörtökön Jupiter a Nyilasba lépve garantálja, innentől mindig jó időben (Szaturnusz) és  jó helyen (Jupiter) leszel. Ez a sikered kulcsa.

HALAK

halak heti horoszkópFel kell készülnöd a változásokra, hogy ne sokkoljanak. Kedden az Uránusz visszalép a Kosba, ami rugalmasságot követel tőled a pénzügyeid kapcsán. Szerdán újhold lesz a Skorpióban, ami lelkesítő új terveket hoz neked, míg csütörtökön a Nyilasba lépő Jupiter olyan sikereket mutat a karrieredben, amikre hosszú évek óta vársz. Persze mindez nem fog azonnal megtörténni, jövő decemberig bármikor előléptethetnek, vagy jobb állást találhatsz. Hétvégén szánj időt a jövőd átgondolására, vasárnap, Márton napján egyél libát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top