nlc.hu
Horoszkóp

Uránusz hatása a csillagjegyekre

Ezeknek a csillagjegyeknek hatalmas változást tartogat még 2023-ra az Uránusz

Az Uránusz bolygó nem viccel: akit kiszemel magának, annak életébe hirtelen változásokat hoz, ráadásul minél inkább ellenállnak neki, annál elsöprőbben fejti ki hatását.

Az Uránusz bolygó az utóbbi 5 évben nem kíméli azon csillagjegyek szülötteit, akik nehezen engedik be az életükbe az újdonságokat. Rengetegen érezhetik úgy, hogy ennek a gyors mozgású planétának köszönhetően kellett az elmúlt időszakban irányt változtatniuk, és szélnek ereszteni azokat a meggyőződéseiket, amelyeket korábban megingathatatlannak véltek.

Elsőre ezek az átalakulások fájdalmasak lehetnek, hosszabb távon azonban felszabadítónak bizonyulnak és olyan lehetőségeket hoznak a mindennapokba, amelyek messziről elkerültek volna, ha az Uránusz nem toppan be az életedbe, hogy mindent borítson. Ebben az évben már nem mozdul el a Bika jegyéből, azt azonban nem mondhatjuk, hogy tétlenül üldögél majd: előre és hátrafelé irányuló mozgást is végez, így borzolja majd a kedélyeket az előttünk álló hónapokban!

Jósnő a jövőbe tekint

Bika

Bizonyos életterületeken igencsak próbára tett ez a bolygó, most azonban eljött az ideje annak, hogy meglásd a sok lemondás és küzdelem eredményét. Nem hajtotta a malmodra a vizet az elmúlt másfél évben, hogy a Szaturnusz is tréfálkozott veled. Ha tudatosabban készülsz a változásokra és nem ragaszkodsz makacsul a régi dolgokhoz, sokkal könnyedebben veszed majd az akadályokat! Azoknak a Bikáknak, akik nehezen hoznak döntéseket és ódzkodnak a felelősségvállalástól, különösen mozgalmas és tanulságokkal teli lehet még az idei év, ha nem kezdenek rugalmasabban gondolkodni. 

Oroszlán

Semmi meglepő nincs abban, ha időnként úgy érzed magad, mint egy ketrecéből kitörni vágyó oroszlán, aki szabadságra és korlátok nélküli életre vágyik. Míg eddig kínosan megválogattad a szavaidat és kiemelten fontos volt számodra mások véleménye, addig most mindennél erősebb benned a vágy, hogy kimondd, ami a szívedet nyomja még akkor is, ha ez esetleg egy-egy kapcsolat rovására megy. Ez különösen júniustól lesz rád igaz, akkor ugyanis a te jegyedbe lép a Vénusz és egészen októberig vendégeskedik majd ott. Arra azért vigyázz, hogy ne dönts túl impulzívan: az ösztönösség nem jelent egyet a meggondolatlansággal és elhamarkodottsággal!

Skorpió

A Szaturnusz ellenállóbbá tett a változásokkal szemben, mint valaha, az Uránusz azonban nem hagyja, hogy szilárdan ragaszkodj az elképzeléseidhez és hosszú-hosszú távra tervezz előre. Ez a gyors mozgású bolygó időnként úgy viselkedik veled, mint egy szófogadatlan gyerek: gondol egyet, és az összes, az asztalra kiterített kártyalapodat a földre söpri, neked pedig újra és újra rendet kell tenned. Tudjuk, hogy ez alapvetően nincs ínyedre, de ha meglátod a szépséget az újrakezdésben, máris szórakoztatóbb lehet ez a játék számodra is. Ahelyett, hogy bosszús lennél, próbálj inkább a komisz Uránusszal nevetni és félelem helyett várd inkább kíváncsisággal a következő húzásait!

Vízöntő

Idén márciustól kezdve fellélegezhetsz, de teljesen azért még ne dőlj hátra! Az Uránusz előrángathat a múltból néhány lezáratlan vagy félbehagyott ügyet, főleg azok közül, amiket még 2022-ben kellett volna elrendezned. Ez a bolygó segít neked most abban is, hogy lerázd magadról a béklyókat és pontot tegyél azoknak a kapcsolatoknak a végére, amelyek visszahúznak és nem hagynak kiteljesedni. A kapkodás a te esetedben sem jó tanácsadó, ha már eddig kibírtad, nem kell forró fejjel döntést hoznod. Akár akarod, akár nem, ez az időszak fontos belső átalakulást is hozhat, amivel óhatatlanul együtt jár a környezet változása is. Kész szerencse, hogy Vízöntőként nem olyan fából faragtak, hogy ettől megrémülj!

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top