nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek imádják a legjobban a telet

Ezek a csillagjegyek imádják a legjobban a telet

A most következő csillagjegyek szülöttei számára a téli hónapok, különösképp pedig az ünnepek valóban az év egyik legboldogabb időszakát jelentik.

Vízöntő

A Vízöntő számára a tél, különösképp pedig az ünnepi szezon az év legcsodálatosabb időszaka. A legönzetlenebb csillagjegy mind közül, imád adni, segíteni és mosolyt csalni mások arcára, az ünnepi készülődés és a karácsony pedig mindennél jobb apropó arra, hogy ezt megtegye. A csillagjegy szülöttei akár az egész évet leélnék folyamatos adventben és minden hónap végén szívesen megünnepelnék a karácsonyt.

Csillagjegyek, akik imádják a telet

Fotó: Getty Images/Westend61

Szűz

A Szűz gyakorlatilag már szeptemberben megkezdi a karácsonyi előkészületeket. Ahogy mindenben, úgy ebben is rendkívül alapos. Mindent a legapróbb részletekig átgondol, megtervez, majd a legnagyobb igényességgel kivitelez, az ajándékok beszerzésétől kezdve az otthona feldíszítésén át az ünnepi menü elkészítéséig. Mindezért aztán rengeteg elismerést kap, melyet maximálisan ki is élvez. 

Oroszlán

Az Oroszlán lételeme, hogy másokat inspiráljon, lelkesítsen, a téli, szomorkásabb napokon pedig különösképp ki tudja élni ezt a képességét. Természeténél fogva nagylelkű, az ünnepek idején pedig aztán mindent belead, hogy szeretteinek örömet szerezzen és egyben saját nagyszerűségét is bizonyítsa. Nem sajnálja a pénzt sem a látványos dekorációkra, sem a minőségi ételekre, sem pedig a drága ajándékokra. Az összejöveteleken aztán a társaság középpontjában ragyog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top