nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik imádják a telet és az ünnepeket

Csillagjegyek, akik imádják a telet és az ünnepeket

Az év egyik legboldogabb időszakát jelentik számukra.

Vízöntő

A Vízöntő számára a tél, különösképp pedig az ünnepi szezon az év legcsodálatosabb időszaka. A legönzetlenebb csillagjegy mind közül, imád adni, segíteni és mosolyt csalni mások arcára, az ünnepi készülődés és a karácsony pedig mindennél jobb apropó arra, hogy ezt megtegye. A csillagjegy szülöttei akár az egész évet leélnék folyamatos adventben és minden hónap végén szívesen megünnepelnék a karácsonyt.

Szűz

A Szűz gyakorlatilag már szeptemberben megkezdi a karácsonyi előkészületeket. Ahogy mindenben, úgy ebben is rendkívül alapos. Mindent a legapróbb részletekig átgondol, megtervez, majd a  legnagyobb igényességgel kivitelez, az ajándékok beszerzésétől kezdve az otthona feldíszítésén át az ünnepi menü elkészítéséig. Mindezért aztán rengeteg elismerést kap, melyet maximálisan ki is élvez. 

Csillagjegyek és az ünnepek

(Fotó: Getty Images/Elizaveta Starkova / EyeEm)

Oroszlán

Az Oroszlán lételeme, hogy másokat inspiráljon, lelkesítsen, a téli, szomorkásabb napokon pedig különösképp ki tudja élni ezt a képességét. Természeténél fogva nagylelkű, az ünnepek idején pedig aztán mindent belead, hogy szeretteinek örömet szerezzen és egyben saját nagyszerűségét is bizonyítsa. Nem sajnálja a pénzt sem a látványos dekorációkra, sem a minőségi ételekre, sem pedig a drága ajándékokra. Az összejöveteleken aztán a társaság középpontjában ragyog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top