nlc.hu
Horoszkóp

Minden csillagjegy várja már a karácsonyt

Ezt várják igazán a karácsonyban a csillagjegyek

Ajándékcsomagolás, vagy kibontás, süteménydíszítés, vagy az elkészült csodák bekebelezése. Mindenkinek van valami, amit nagyon vár már a következő napokban.

A csodavárás, a fény eljövetelének az ünnepe, mindenkit megérint. A téli napforduló szinte minden nép életében fordulópont. A nyári napforduló idején a leghosszabb napon gyújtunk tüzeket, a közelgő sötétség elkergetésére. Most pedig, a leghosszabb éjszaka alkalmával a felgyúló fények, gyertyalángot az érkező világosság becsalogatásáról szólnak. Mindenkiben megragad valami, ami meghatározza ezt a napot – az egyes csillagjegyek ezt várják a legjobban!

nő karácsonyi itallal

Fotó: Unsplash

Kos: gyúljon fény!

A csillagszóró már gyerekkorában is kedvence volt, most ő a rekorder a fénydíszítésben. Izzósorok, mécsesek hada sorakozik a környezetében, szívesen díszíti ledes fényfüzérrel a bringáját, rollerét is.

Bika: a karácsony ízei

Alig várja a nagy, közös lakomát. Már pár nappal szenteste előtt kóstolgatja az elkészült és beszerzett italokat, nagyokat szippant a (nem eléggé) eldugott mézeskalácsos dobozból.

Ikrek: a meglepetés ereje

Ő volt az, aki minden karácsony előtt kiszimatolta, hol van az ajándék, aztán persze lelkifurdalása volt a fa mellett állva. A kíváncsisága határtalan, valami apró meglepetésre mindig szüksége van.

Rák: a nosztalgia mestere

Azt várja, hogy ugyanaz a menetrend elinduljon, ami a gyerekkori karácsonyaiban jelen volt. Imád megemlékezni a hajdani ünnepekről, régi családi fotókat vesz elő, és történeteket mesél azokról, akik nem lehetnek már jelen.

Oroszlán: kényeztető vásárlás

Mielőtt mindenki más öröme sorra kerülne, a bevásárlókörútján magát ajándékozza meg. Apróságokkal lepi meg magát, mert ugye a vásárlás kemény meló, és előre izgul, mit szólnak az ajándékokhoz a szerettei.

Szűz: a fenyőfa csodája

Meditatív program számára felékesíteni a fenyőfát, és tökéletesen elrendezni rajta a díszeket. Imádja a fenyő illatát, távoli, havas fenyvesekbe repíti képzeletben, és még arról is megfeledkezik, hogy nemsokára takarítani kell a lehulló tűleveleket.

Mérleg: az ünnepi összhang

A lakás kidekorálása, az ajándékok mesteri csomagolás számára az ünnep fénypontja. Belül szinte sír, amikor szerettei széttépik a gyönyörű alkotásokat, de tudja, hogy jövőre újra kezdheti.

Skorpió: karácsonyi nyomozás

Elégedetten nézi a meglepett arcokat, tökéletesen eltalált ajándékai láttán. Egész évben fülel, nyomoz, kérdez, és elkezdi írni a listát. A szerettei nem is sejtik, de ő pontosan tudja, ki, mire vágyik az ünnepen.

Nyilas: hófehér karácsony

Ha nem teljesíti be az időjárás az álmait, akkor sem esik kétségbe. Már van a tarsolyában egy terv, hogy hova menjen, ahol biztosan havazik. A fa mellé kikészíti a síléceket, és őket is felköszönti az ünnepen.

Bak: nagykarácsony a fa körül

A legboldogabb pillanat, amikor végignéz a családján. Minél többen ülnek az asztal körül, annál elégedettebb az életével. Legszívesebben meghívná az összes rokonát és barátját, neki ez valóban a szeretet ünnepe.

Vízöntő: a tél lehelete

Ha tehetné, nem is ünnepelné meg a karácsonyt. Helyette egy erdőszéli faházban nézné, ahogy kint havazik: és már karácsony első hajnalán a roppanó hóban túrázna, szánkózna a szeretteivel.

Halak: a legnagyobb csoda

Hiába tudta meg tizenkét évesen, évtizedek után sem hajlandó tudomásul venni, hogy a Télapó, a Jézuska és az angyalok nem léteznek. Tej, keksz kerül a fa alá nekik, és milyen igaza van gyermeki lelkének: reggelre valaki titokzatos módon mindig megeszi!

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet karácsonyi ajándékok piros arany színben Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top