nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a vita

Ezekkel a csillagjegyekkel nem érdemes vitába szállni

Úgysem tudod őket meggyőzni semmiről, és győztesen sem kerülhetsz ki a vitákból.

Ezekkel a csillagjegyekkel lehetetlen veszekedni, pontosabban fogalmazva, rémálommal ér fel. Vajon te is közéjük tartozol?

Bika

Nem könnyű a szeretetteljes és melegszívű Bikát felidegesíteni, ám ha túl messzire mész, nem árt óvatosnak lenned, mert nem fékezi magát. Többnyire elfogadja, amit mondanak neki, még akkor is, ha úgy véli, nem feltétlenül igaz. Ám egy bizonyos pontot már nem érdemes nála túllépni, mert ekkor már semmi sem állíthatja meg. Ez esetben az egyetlen megoldás, ha bocsánatot kérsz tőle, bármi is okozta a nézeteltérést, megvárod, amíg lehiggad. Csak ilyenkor mondhatod el neki a nézőpontodat.

Csillagjegyek és a vita

Fotó: Getty Images/Fabio Formaggio / EyeEm

Ikrek

Az Ikrekkel olyan a vita, mintha szóbeli sakkjátszmában vennél részt. A nagy intelligenciával megáldott csillagjegy gyors gondolkodását és sokoldalúságát arra használja, ha úgy érzi, sarokba szorították, folyton témát vált. A fegyvere a szavak, s olyan könnyedén lerázza magáról a vádat, vagy módosítja a beszélgetés menetét, hogy közben észre sem veszed. S valójában már ott tartasz, hogy te kérsz tőle bocsánatot. Lehet, hogy a nézeteltérés pillanatnyilag megoldódott, ám hosszabb távon ez a fajta manipuláció komoly problémákhoz vezethet.

Skorpió

A Skorpió a legnehezebb ellenfél a veszekedésekben, miután igen harcias és szenvedélyes az érvelési stílusa, s mindent elkövet, hogy megnyerje a csatát. Nála jobban senki nem tud haragot tartani, ami rémálommá változtatja a vele való vitát. Számára a hűség és a bizalom a legfontosabb, s azt is csalásnak tekinti, ha valaki nem ért vele egyet. Bár úgy tűnhet, hogy a vitát sikerült lezárni, ez korántsem jelenti, hogy a dühe csillapodott volna. A felszín alatt továbbra is fortyog magában, s ha legközelebb nem értesz vele egyet, azonnal robban a bomba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top