nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a vita

Ezek a csillagjegyek bárhol képesek vitát kezdeni a párjukkal

Konfliktuskezelési technikájuk nem a legjobb, de az biztos, hogy ezek a csillagjegyek nem félnek konfrontálódni!

Kos

A Kos minden helyzetben az alfa szerepre törekszik. A leggyakrabban a viták nála a féltékenységéből, türelmetlenségéből vagy egoizmusából fakadnak. Bátor és kockázatvállaló természete okán a legkeményebb veszekedésbe is mindig beleáll, és ha közben közönsége is akad ehhez, az valójában csak tovább fokozza az adrenalinszintjét.

Csillagjegyek és a vitázás

Fotó: Getty Images/PM Images

Oroszlán

Ha azt hiszed, hogy egy tömött liftben biztonságban vagy az Oroszlán haragjától, hát nagyon tévedsz! Neki ugyanis, amikor kritizálva, fenyegetve érzi magát, az első reakciója a hangos védekezés, vagy az azonnali visszatámadás. Veszekedés közben meglehetősen arrogánssá válik, és nem érdekli, hányan hallják, amint éppen földbe döngöl téged. Ha ő a párod, vele jobb a békesség.

Skorpió

Azt mondják, dühből sose támadj vissza, de a Skorpió mintha nem ismerné ezt a bölcsességet. Szenvedélyből, büszkeségből és sértettségből támad, vagyis ő mindenkor teljesen az ösztöneire bízza magát. Hiába érdekli nagyon is a külvilág véleménye, amikor úgy érzi, védekeznie kell, elfelejti, hányan veszik épp körbe, és mennyien figyelik őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top