nlc.hu
Horoszkóp

Igazán szerencsés vagy, ha ezek a csillagjegyek a barátaid

Igazán szerencsés vagy, ha ezek a csillagjegyek a barátaid

Nagyon szerencsésnek érezheted magad, ha ezeket a csillagjegyeket a barátaidnak tudhatod.

Szűz

A Szűz sosem tesz könnyelmű kijelentéseket. De amit megír, azt minden körülmények között teljesíti is. Kétségtelenül ő az egyik legmegbízhatóbb barát. Mindig tiszteletben tartja ugyanakkor a barátok kívánságait, igényét, és sosem erőlteti magát a másikra. Mélyen hisz benne, hogy a jóság, a segítőkészség kifizető befektetés, s minél több jót tesz másokkal, annál többet kap vissza. Nincs sok barátja, de ők annál értékesebbek a számára. Az igazán fontos emberek mellett egész életében, és persze jóban-rosszban kitart. 

Horoszkóp és a barátság

Fotó: Getty Images/Shangarey

Halak

A Halak is nagyon empatikus és érzékeny típus. Szavak nélkül is tudja, mire van a barátainak igazán szüksége. Megértő és segítőkész, képes akár áldozatokat is hozni a többiekért. Nagyon könnyen bele tudja érezni magát a barátok helyzetébe, s épp ezért mindig használható javaslatot is ad, hogy ő mit és hogyan tenne hasonló esetben. Tőle mindenki feltétlen szeretetre számíthat, s előbb ad, mintsem elfogadja a segítséget, de pontosan ezért kedvelik őt, s ezért is érezhetik magukat annyira szerencsésnek a barátai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top