nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek tartanak szeretőt

Ezek a csillagjegyek tartanak szeretőt

Nem mindenkinek való a monogámia.

Bika

A Bika hűséges társ, de csak akkor, ha valóban megtalálja azt a párt, akivel minden téren összeillenek. Szereti az érzéki örömöket, evés, ivás, szex – egyaránt fontos részei az életének. De ha otthon nem érzi kielégítve a vágyait, könnyen elcsábul egy-egy párhuzamos kaland kedvéért. Tiszteli a partnereit, így akár még szétválásig is fajulhat a dolog, ha egyik irányba billen a mérleg.

Szeretők és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Hinterhaus Productions

Rák

A Bika mellett őt szokták a hűség, a mély érzések mintaképeként emlegetni. Ami igaz is, de néha elkerülhetetlenül elsodorják az érzései. Nem tud szabadulni a szerelem gondolatától, és kapcsolatba kezd a másikkal is. Ilyenkor úgy érzi, mindkettőbe szerelmes, csak kicsit másképp. Ha ebben a (nem éppen) édes hármasban borul a bili, komoly érzelmi viharok várhatók.

Vízöntő

Nagyon nehezen köteleződik el, ehhez olyan partner kell neki, aki folyamatosan izgalomban tartja, főként intellektuálisan. Ha megtalálja az álmai párját, aki elég teret biztosít neki, akkor egész jól elvan a párkapcsolatban, de számára ez sem az igazi. Bizonyítania kell magának, hogy ő igenis független, ehhez pedig elég még valaki, aki elvarázsolja: meglévő párja mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top