nlc.hu
Horoszkóp

Nyilas párkapcsolati hibái

5 párkapcsolati hiba, amit a Nyilas nagy eséllyel elkövet

Ha Nyilas a csillagjegyed, vagy esetleg a párodé, ezek ismerősek lesznek.

A Nyilasnak remek személyisége van, optimista, lényeglátó, vidám, és még hosszan sorolhatnánk, de azért van néhány hiba, amibe hajlamos belefutni a párkapcsolata során.

Felnagyít dolgokat

A Nyilas uralkodó bolygója Jupiter, ami mindent tágít és nagyít. Így a Nyilas képes felnagyítani a legkisebb butaságot is, ez bizony nem jön jól egy párkapcsolatban, hiszen a konfliktusokat is felnagyítja.

Idealizál

Ez a tulajdonsága rokon a felnagyítással, hajlamos idealizálni helyzeteket, vagy akár a párját, ez olyan, mint a rózsaszín köd, csak sokkal sűrűbb, amikor viszont szertefoszlik, nagy csalódás lehet a vége.

Csillagjegyek és a párkapcsolati probléma

(Fotó: Getty Images/Sergio Mendoza Hochmann)

Ragaszkodik a szabadsághoz

A Nyilas számára az egyik legfontosabb dolog a szabadság, ezzel még nem is lenne gond, de sokszor a párkapcsolata elé helyezi, és ezzel könnyen túlfeszíti a húrt.

Elkendőzi a rosszat

Imádja megélni a pozitív dolgokat, hogy ezeket ne homályosítsák el a nehézségek, vagy akár a jelzések, hogy a kapcsolat nem működik jól, hajlamos nem tudomást venni róluk, pedig egyszer sajnos muszáj lesz.

Türelmetlen

A Nyilas egyáltalán nem türelmes típus, sem az ismerkedésnél, sem pedig később, úgyhogy fel kell kötnie a gatyáját annak, aki őt akarja, lépnie kell, nehogy lecsapják a kezéről. Ezen kívül a késést sem bírja, vagy, ha valaki órákig készülődik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top