nlc.hu
Horoszkóp

Mértéktelen csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek semmiben nem ismernek mértéket

A mértéktartás józan tulajdonság, de ez egyes csillagjegyek számára komoly kihívást jelent, ugyanis nem ismernek semmiben sem mértéket.

A mértéktartást erényként szokták emlegetni, mint a bölcs és józan gondolkodás következményét, ez egyeseknek könnyebben megy, másoknak viszont nehezebben.

Horoszkóp

Fotó: Getty Images/Evheniia Vasylenko

A következő csillagjegyek számára például igazi kihívást jelent, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne tudnának fejlődni ezen a téren! 

Bika 

Míg mások csak addig nyújtózkodnak, míg a takarójuk ér, te az élet minden területén szereted feszegetni a határaidat, mert a legjobb akarsz lenni abban, amit csinálsz. Ennek persze megvan a maga haszna, de valójában sok esetben inkább csak mértéktelenséget jelent, mert képtelen vagy leállni azzal, amibe egyszer már belekezdtél. Ahhoz, hogy ez hosszú távon ne okozzon problémát muszáj, hogy határokat szabj magadnak, akár már ma is elkezdheted, például azzal, hogy csak annyi munkát vállalsz be, amennyit ténylegesen el tudsz végezni, és elengeded a túlórát

Szűz 

Nehezen tudsz nemet mondani, folyton tartasz attól, hogy esetleg megbántasz másokat, ezért könnyen belehajszolod magad egy olyan helyzetbe, ami hosszútávon nem fenntartható. A te mértéktelenséged abból adódik, hogy folyton mások véleménye miatt aggódsz, és ehhez próbálsz igazodni, de eláruljuk, hogy nem felelhetsz meg mindenkinek. Ha ezt tudatosítod magadban és csak azokra fókuszálsz, akiknek igazán számít a véleménye, akkor sokat dolgozhatsz azon, hogy a mértéktartás jobban jelen legyen az életedben. 

Vízöntő 

Vagy annyira szabad szellem, hogy nem szereted, ha korlátok közé szorítanak, ez viszont veszélyes vállalkozás, mert sok esetben lehet, hogy nem ismered fel a határokat, és túlzásokba esel. Az, hogy rugalmas vagy, még nem jelenti azt, hogy muszáj ezt a tulajdonságodat a végletekig feszíteni, van, hogy az ösztönt és az érzéseket féken kell tartani. Tekints erre úgy, mint a saját bölcsességed kinyilatkoztatására, próbáld ki néhányszor, hogy nem engedsz teljesen mértékben a szabadság csábításának, hanem megpróbálsz a lehetőségeidhez mérten reagálni abban az adott helyzetben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top