nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek jobb, ha idén már szingli marad

3 csillagjegy, akiknek jobb, ha idén már szingli marad

Ne akarj mindenáron rátalálni a szerelemre. Minél görcsösebben próbálod, annál nehezebb lesz!

Mérleg

Bőven van mit feldolgoznod, annyi sérelmet hordozol magadban. Ha ezt a súlyt nem teszed le, a párkapcsolati próbálkozások egyre csúnyább véget érnek. Az elején még energiát ad és jó móka, de amíg nem nézel szembe a belső világoddal, mindig lesz rejtegetni valód és számos gyenge pontod. Foglalkozz magaddal, egy magabiztosabb személyiség és egy biztos szerelem reményében.

Szingliség és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Flashpop)

Rák

Sokkal sebezhetőbb vagy, mint amilyennek mutatod magad. Ez az év vége szóljon a gyógyulásról. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak. Akik arra buzdítanak, hogy ideje tovább lépni, nem értenek meg igazán. Semmi szégyellnivaló nincs a gyászban, adj magadnak annyi időt, amennyi szükséges. Képes vagy magadtól feldolgozni a sérelmeket, ez egy fantasztikus adottság. Találd meg önmagadban a csodát!

Szűz

Eleged van a kompromisszumokból. Mindig meg akartál felelni másoknak. A legjobb akartál lenni, hogy megtaláld a másik feled. A saját igényeid, elképzeléseid az utolsó helyre kerültek, de teljesen belefáradtál. Nem csoda, esélyed sem volt feltöltődni. Most inkább összpontosíts magadra, kényeztesd testedet-lelkedet. Csak azt tedd, amit szeretnél. Légy ragyogó és élvezd az életet egy kicsit egyedül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top