nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a szingli lét

Csillagjegyek, akik szerelmesek a szingliségbe

Nem keresik kényszeresen a nagy őt, amíg jól érzik magukat.

Nyilas

Túlságosan szereti a szabadságot ahhoz, hogy kompromisszumokat kössön. Csak akkor fog valaki mellett lehorgonyozni, ha az elfogadja őt úgy, ahogy van. Szabadon járja a világot, és mindent megengedhet magának, amit egy kapcsolatban nem lehet. Akkor kel, akkor fekszik, amikor csak akar, és azzal, akivel csak szeretne. Ha egyszer megállapodik, annak nagyon különleges kötődésnek kell lennie.

Csillagjegyek és a szingliség

Fotó: Getty Images/Flashpop

Vízöntő

Nem bírja a változásokat. Kényelmesen él a saját kis terében, amibe nem zavar bele senki. Nem kell alkalmazkodnia, szeret egyedül lenni, és nem zavarja, ha egyedülálló. Amíg nem találja meg azt az embert, aki mindenben tökéletes számára, inkább egyedül marad. Azonos értékrendű, érdeklődő, nyitott társat keres, akivel mély és hosszú kapcsolatban teljesedik ki.

Szűz

Tökéletesség a jelszava, így a randizásban is meglehetősen válogatós. Csak azzal lép tovább, aki számos elvárásának megfelelt. De inkább egyedül van, minthogy kétségbeesetten párt keressen – jól érzi magát szingliként. Amíg egyedül van, fejlődik. Karriert épít, tanul, sportol, magával törődik és fejleszti magát. De kész arra, hogy mindent feladjon, ha eljön az a különleges valaki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top