nlc.hu
Horoszkóp

Nagyon rendetlen csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek extra rendetlenek

Ismét megígéred magadnak, hogy a hétvégén már tutira rendet raksz magad körül. Ugyanúgy, ahogy megígérted múlt hétfőn, és azelőtt is. Ismerős?

Vízöntő

Olyan elfoglalt vagy, hogy az utolsó dolog az életedben a rendrakás. Sőt, állandóan jár az agyad, megfejted a világot, kinek van emellett ideje rendszerezni az edényeket? Sokszor azon kapod magad, hogy az alapvető igényeidet is elfelejted, szóval a rend az evéshez képest tényleg nem nagy dolog. Aztán amikor keresel valamit, mondjuk a legutóbbi tudományos magazint, amiben félbehagytad az Elon Musk-interjút, idegbe jössz, és hirtelen rendet teszel. Győzd meg magad, hogy a renddel időt spórolsz, és megtalálod a mindennap „elvesztett” dolgaidat.

Rendetlen csillagjegyek

Fotó: Getty Images/g-stockstudio

Ikrek

Mindig komolyan gondolod, hogy akkor most megcsinálod. Elkezded bepakolni a mosást, de csörög a telefonod. Kicsit összerámolsz, de hirtelen egy baromi izgalmas műsor megy a tévében. Így telik minden nap, majd rájössz, egy hete nem pakoltad el a megszáradt ruhákat. Mi kell ahhoz, hogy egy kicsit is rend legyen? Kizárólag az, hogy vendégségbe hívsz embereket. Ahhoz, hogy leültesd őket és legyen elég evőeszköz, meg kell tenni pár szükséges lépést is. És bármennyire imádsz házigazda lenni, túl drágának tartod ezt az árat érte. Rengeteg tennivaló van az életben, miért is pazarolnád az időt a lakásodra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top