nlc.hu
Horoszkóp

Rendetlen csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek képtelenek rendet tartani

A most következő csillagjegyek szülötteinek számos előnyös tulajdonságuk van, a rendszeretet azonban nem tartozik ezek közé...

Vannak, akik egyszerűen nem érnek rá olyan dolgokkal foglalkozni, mint a rendrakás, mások viszont gyakorlatilag észre sem veszik maguk körül a káoszt, hiszen az, mondhatni, a természetes közegük…

Nyilas

A Nyilasok számára a legfontosabb dolgok az életben: a függetlenség, a kaland, a boldogság és a humor. A rend nem hogy a lista élmezőnyében nincs, de a vége felé sem nagyon találjuk. Egyszerűen nem értik, hogy miért kéne valamit a helyére tenni, ha aztán később úgyis előveszik, vagy miért kéne bármit is fényesre suvickolni, ami aztán később megint piszkos lesz. Ha mégis kénytelenek rászánni magukat a rendrakásra, kifejezetten szenvednek és energia-, illetve időpazarlásnak érzik az egészet.

Ikrek

Az Ikrek szülöttei számára komoly kihívást jelent, hogy rendet tartsanak maguk körül, mégpedig egész egyszerűen azért, mert sokkal jobban el vannak foglalva azzal, hogy éljék az életüket. A szétszórtság is jellemzi őket, természetüknél fogva képtelenek egyetlen dologra koncentrálni, emiatt a rend nem tartozik az erősségeik közé. Leginkább azzal motiválhatják magukat arra, hogy mégiscsak elvégezzék az otthoni feladatokat, ha tennivalólistát írnak és megpróbálják azt be is tartani. 

Rendetlenség

Képtelenek rendet tartani (Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegyű emberek rendkívül kreatívak, imádnak alkotni, átvariálni, épp ezért a környezetük is általában ennek megfelelően néz ki. Sosem kerül minden teljesen a helyére, mindig van valami ami épp változóban van, ami fel van forgatva, ami nincs kész. Ha pedig elkészül, jöhet a következő – két-három – újabb projekt…  

Halak

A Halak szülöttei hajlamosak belefeledkezni a saját gondolataikba, belső világukba, esetleg egy jó könyvbe vagy egy tartalmas filmbe… Mindeközben gyakorlatilag észre sem veszik, ha szalad a lakás, halomban áll a mosatlan vagy épp a szennyes ruha, a pókok pedig már megyei jogú városokat szőttek a mennyezeten. Ők a zodiákus „szórakozott professzorai”, akik voltaképpen még jobban is érzik magukat, ha van körülöttük egy kis káosz, a túlzottan nagy rendet ugyanis nem érzik kellőképpen otthonosnak.  

Mérleg

A Mérlegekről köztudott, hogy szeretik a szép és harmonikus dolgokat, ez azonban a legkevésbé sem jelenti azt, hogy folyamatosan rendben tartják a környezetüket. Ennél ugyanis sokkal kényelmesebbek, így ha épp senki sem látja, hajlamosak elhanyagolni a rendrakást. Abban az esetben viszont, ha például vendégeket hívnak, feltétlenül jó benyomást akarnak kelteni, ez pedig megfelelőképpen motiválja őket az olyan „nem szeretem” feladatokra is, mint a lakás kipucolása vagy a rendcsinálás.

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top