nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az ünnepek

Ezeknek a csillagjegyeknek nem kellenek nagy dolgok az ünnepi hangulathoz

Az ünnep van érted és nem fordítva!

Rák

Érzelmek és család. A karácsony neked erről szól. Készítsd elő az ajándékokat, csomagold be mindenkinek névre szólóan, kis üzenettel. Nosztalgiázz régi karácsonyok fényképeivel, és idézd fel a legviccesebb pillanatokat. Nagyon könnyen ráhangolódsz erre az ünnepre, de mindig lehet rátenni egy lapáttal.

Csillagjegyek és az ünnep

Fotó: Getty Images/Catherine Falls Commercial

Oroszlán

Mi az, amit a karácsonynál is jobban szeretsz? Hát saját magad! Na jó, ez bármiről elmondható… Lepd meg magad karácsonyi fotózással vagy készíts cuki szelfiket hóesés filterrel, miközben izzósort tekersz a testedre, egy Mikulás-sapkával koronázva a műalkotást. A legszebb ajándék, amit másoknak adhatsz, te magad vagy.

Szűz

Minden tökéletes legyen! A hangolódás neked egyet jelent a kifogástalan felkészüléssel. Még az ünnepnapokon is csinálj valami apróságot, amivel egy lépéssel közeledsz a karácsonyhoz. Egy kis rendrakás az amúgy is mértani pontosságú polcodon. A díszek színek szerinti előkészítése. Elemcsere minden izzósorban és LED-es díszben. Határtalan öröm tölt el, ahogy haladsz a teendőkkel, és közben a lakás karácsonyi hangulata csak egyre fokozódik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top