nlc.hu
Horoszkóp

Ennek a két csillagjegynek rengeteg az irigye

Ennek a két csillagjegynek rengeteg az irigye

Akik nem tudnak megdolgozni a maguk sikereiért, és nem képesek elfogadni azt, hogy mindezért keményen tenni kell, soha nem fogják támogatni a közösséget.

Szűz

A rosszakaróidat az bosszantja a legjobban, hogy maximalista vagy. Tudják, hogy addig teszed a dolgod, amíg az tökéletes nem lesz, és közben képes vagy a hibáidból is tanulni. Mit tehetnek akkor? Megpróbálnak addig piszkálni, amíg hibát nem vétesz. De jól tudod, hogy az önfegyelmed a legnagyobb fegyver: egyszerűen hagyd figyelmen kívül őket! És tedd még jobban, amit teszel: ez fogja őket igazán bosszantani!

Irigység és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images/YakobchukOlena

Bak

Elképesztően kitartó vagy, ha kitűzöl egy célt. Most a cél az lesz, hogy minél tovább húzd a játszmát az ellenfeleiddel! Ugyanis azt várják, hogy végre valamibe belebukj. De nem számítanak azzal, hogy te képes vagy végtelen türelemmel kivárni a játék végét! Hidd el, ők fognak hibázni és nevetségessé válni, ha te végig kimért, hűvös és higgadt maradsz. Képes vagy végigcsinálni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top