nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem kérnek segítséget

Ezek a csillagjegyek nem kérnek segítséget

Ezek a csillagjegyek nem, vagy legfeljebb csak a legvégső esetben fognak tőled segítséget kérni.

Bika 

A Bikák valósággal rettegnek attól, hogy valamit nem tudnak egyedül megoldani, és saját maguknak sem szívesen vallják be, ha mégis ilyen helyzet áll elő. Ilyenkor sem kérnek azonban rögtön segítséget, inkább tovább próbálkoznak egymagukban, míg csak az erejükből telik. Ha mégis segítségkérésre kerül a sor, csak olyanhoz fordulnak, akiben maximálisan megbíznak és egészen pontosan képesek megfogalmazni, hogy miben szorulnak támogatásra. Ők azok, akiknek általában egy egészen kis segítség is elég, utána már újra elboldogulnak önállóan is.

Csillagjegyek, akik nem kérnek segítséget

Fotó: Getty Images/Isbjorn

Szűz

Ha neked van segítségre szükséged, legyen szó az élet bármely területéről, a Szűz csillagjegyű barátaidra egészen biztosan számíthatsz. Azonban amilyen segítőkészek az e jegyben született emberek, olyannyira nem képesek kérni vagy elfogadni a segítséget. Ha bajban vannak vagy szükséget szenvednek, inkább minden erejükkel igyekeznek eltitkolni szorult helyzetüket és önállóan megoldani a problémát, még akkor is, ha az olyan horderejű, hogy nem vagy csak rendkívül nehezen tudnak megbirkózni vele. Nem arról van azonban szó, hogy ne értékelnék a segítséget, egész egyszerűen csak szeretik a dolgokat a maguk módján intézni. 

Halak

A Halak csillagjegy szülöttei olykor saját maguk sem veszik észre, hogy olyan szituációba kerültek, amikor segítséget kellene kérniük. Inkább a belső világukba menekülnek, ahelyett, hogy szembenéznének a gondokkal, pláne pedig esetleg másokat is bevonnának azok megoldásába. A végsőkig elodázzák a problémamegoldást és csak szélsőséges esetben fordulnak másokhoz, így ha egy Halak mégiscsak segítséget kér tőled, szinte biztos lehetsz benne, hogy nagy bajban van és erről is csak az utolsó utáni pillanatban szólt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top