nlc.hu
Horoszkóp

Ők a legvisszahúzódóbb csillagjegyek

Ők a legvisszahúzódóbb csillagjegyek

Nagyon meggondolják, mit, és kiknek mondanak…

Bak

A Bakokra az élet minden területén jellemző a meggondolt és következetes viselkedés, éppen ezért csak akkor szólalnak meg, ha valóban van érdemi, magukban már kellőképpen kimunkált mondanivalójuk, illetve olyan hallgatóságuk is, akiket érdemesnek tartanak arra, hogy megosszák velük a gondolataikat. A jegy szülöttei a rendet és a racionalitást tartják szem előtt, a felesleges szóáradat viszont az ő megközelítésükben csak összevisszaságot szül. Ebből adódóan nem csupán hogy nem szeretnek túl sokat beszélni, de nehezen is viselik a kifejezetten beszédes emberek társaságát.

Kevésbé szószátyár csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Halfpoint Images

Rák 

A Rákok félénk, introvertált természetűek, nehezen oldódnak fel, és ameddig ez nem történik meg, nem is szívesen hallatják a hangjukat. Ha társaságban tartózkodnak, inkább passzívan figyelik a beszélgetést, és csak olyankor szólalnak meg, ha kérdezik őket. Ilyen esetekben is előfordul azonban, hogy azon szoronganak, vajon a megfelelő választ adták-e az adott kérdésre, amire esetleg nem voltak kellőképpen felkészülve. Csak a hozzájuk legközelebb állók, leginkább családtagok vagy a legszűkebb baráti körük előtt hajlandók jobban megnyílni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top