nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nagyon visszahúzódóak

Ezek a csillagjegyek nagyon visszahúzódóak

Ezek a csillagjegyek nagyon zárkózottak.

Bak

A Bak a többi jegynél sokkal visszafogottabb és hajlamos visszahúzódni a saját kis világába. Egyszerűen nem érez arra késztetést, hogy mindenáron megossza a gondolatait, véleményét, nem érzi, hogy mindig mindent ki kellene mondania. A Bak nem könnyen barátkozó típus, viszont azokra, akik közel állnak hozzá, szeret időt szánni, mert barátai elfogadják őt úgy, ahogy van.

Visszahúzódó csillagjegyek

(Fotó: unsplash)

Halak

A Halak nem a szavak embere, ő másfajta módon tudja magát kifejezni. Meg kell találni a hozzá vezető utat. Nem mindenkinek nyílik meg, de akiben egyszer megbízik, azzal nagyon szoros kapcsolata alakul ki, és annak az illetőnek mindent elmond.

Rák

Az érzelmes Rák egyik legelemibb igénye, hogy ne maradjon egyedül, és törődjenek vele. Talán ez azért is lehet, mert magára nem fordít kellő figyelmet, és hajlamos a mások szükségleteit maga elé helyezni. Saját érzéseiről nem szívesen beszél, és nem is mutatja ki egykönnyen őket. Sok türelem kell hozzá, ez nem is vitás! Nehéz rajta kiigazodni, titkait megtartja magának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top