nlc.hu
Horoszkóp
Ezekre a csillagjegyekre klassz hét vár

Ezekre a csillagjegyekre klassz hét vár

Ezeknek a csillagjegyeknek biztosan visszatér az életkedve ezen a héten.

A horoszkópból minden fontos részletre fény derül. Érdemes élned a lehetőségekkel.

Mérleg

Mostantól okod sem lehet panaszra, mert a bolygók téged támogatnak. Sok időt töltöttél magadban, és biztosan sok fontos tapasztalatot gyűjtöttél. De most ideje színre lépned, mert ez a te időszakod lesz. Napról napra jobb a kedved, ezért is ideje ismét társaságba menned. Persze a kellő óvatosság mellett. Nyisd meg magad az új lehetőségek előtt, hiszen bármi jó megtörténhet veled. Ne kételkedj semmiben és senkiben, hanem legyél nyitott az újdonságokra.

Szerencsés csillagjegyek a héten

Fotó: Getty Images/Westend61

Halak

Ne lepődj meg, ha örömödben ecsetet ragadnál, és lefestenéd az érzelmeidet. Miért ne tehetnéd meg? Ezen a héten végre visszakapod az inspirációdat, a lelkesedésedet, amire hosszú ideje vársz már. Egyre könnyebben mennek a dolgaid, és az érzés felébred a szívedben, hogy élni mégiscsak nagyon jó. Épp ideje, hogy újra mosolyogni lássanak téged a többiek. Minden okod meglesz rá, hiszen pompás lehetőségeket tartogat neked ez a hét. Te pontosan tudod, az élet rövid ahhoz, hogy túl szigorú legyél magaddal, vagy folyamatosan a jövő miatt aggódj. Tényleg ideje megélni az örömteli pillanatokat…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top