nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kiborulnak a héten

Ezek a csillagjegyek kiborulnak a héten

Nem lesz egyszerű hetük ezeknek a csillagjegyeknek!

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint ezúttal nem a legjobb hétre számíthatsz.

Kos

Bármennyire is szeretnéd, de nem mondhatod meg a többieknek, hogy mit gondoljanak a világról, vagy akár rólad. Ugyanakkor te is tudod, mekkora erő rejlik az őszinteségben. Persze magaddal is legyél mindig őszinte. Ezen a héten érdemes lenne minél mélyebbre ásni magadban, hiszen a mostani érzésed mélyben rejlő okaira is rábukkanhatsz. Könnyű lehet minden problémát félresöpörni, de szembenézni vele már fájdalmasabb feladat. Viszont amikor megérted a negatív érzések okát és gyökerét, változtatni is tudsz rajta. S amikor változtatsz, körülötted is minden változik…

Csillagjegyek, akik kiborulnak a héten

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Oroszlán

Vajon mitől félsz a legjobban? Nos, ez a hét tökéletes, hogy felismerd, honnak jönnek ezek a félelmek. Talán valamilyen múltbéli fájdalmas esemény emlékéből fakad? Mindenképpen próbáld megtalálni a félelem forrását, majd írd át magadban a történetet. Hatalmas erőt nyersz a felismerésből. A félelem ugyanis nagyrészt a fejedben létezik csak, és épp a biztonság érzetében akadályozod vele magad. A bizonytalanság, a határozatlanság sosem ad lelki nyugalmat. Ha belegondolsz, mindig akkor vagy igazán magabiztos, amikor boldognak érzed magad. Az öröm, a jókedv tölt fel energiával. Ez a hét legfontosabb felismerése számodra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top