nlc.hu
Horoszkóp

Kiakadó csillagjegyek és a Black Friday

Ezeket a csillagjegyeket inkább kiborítja az év legnagyobb leárazása, a Black Friday

Ezeket a csillagjegyeket inkább kiborítja az év legnagyobb leárazása, mintsem repesve várnák.

Bika

Bika jegyűként imádsz vásárolni, és imádod a luxus holmikat is. Ugyanakkor a Hold visszafogottságra késztet téged uralkodó bolygóddal, a Vénusszal együtt. Hajlamos leszel a túlköltekezésre, mert nem tudsz ellenállni a Black Friday szuperszonikus ajánlatainak. Aztán, amikor hazaérsz és szembesülsz, hogy mennyi fölösleges holmit vásároltál, feltámad a lelkiismeret-furdalásod, és a bűntudat is gyötör, mert a karácsonyi ajándékokra alig áldoztál valamit. Szóval, ha elkerülnéd a Black Friday csapdáját, már most írj listát, és következetesen tartsd is magad hozzá.

Black Friday és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Inessa Bologova

Ikrek

Ikrek jegyűként nagyon lelkes és vidám típus vagy, ugyanakkor hajlamos lehetsz túlaggódni is magad. A bolygók szerint érzelmileg most finoman szólva sem állsz a topon, szíved szerint inkább magányodba vonulva pityeregnél, mintsem hatalmas tömegben töltsd az időt. Hidd el, azért, mert épp Black Friday van, még nem kötelező vásárolni, sőt ki sem kéne mozdulnod. Ha mindenáron vennél valamit, érdemesebb az internetes boltok ajánlatai között keresgélni, ezt legalább egyedül és otthonról is megteheted. A lelkednek is jót tennél vele.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként talán eszedbe sem jutott eddig a Black Friday. Nos, valójában csöppet sem meglepő, mert téged a vásárlási láznál jóval mélyebb problémák foglalkoztatnak. Leginkább a saját lelked, amiben most szívesebben merülsz el. Igazság szerint tényleg okosabb ötlet, ha kihagyod az év akciós napját. Egyrészt megspórolsz magadnak egy csomó pénzt, másrészt az idegeskedéstől, a tömegtől is megkíméled magad. Nem tenne jót a te lelkednek sem a tolakodás, a várakozás, a kapkodás. Tudod mit? Black Friday helyett inkább gyújts magadnak gyertyát, és picit elmélkedj, meditálj a lángja fölött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top