Horoszkóp

Ezekre a csillagjegyekre a frászt hozza az idei Black Friday

Néhány csillagjegy hetek óta lázasan készülődik a november 29-i Black Friday-re. Nos, ezeket a csillagjegyeket inkább kiborítja az év legnagyobb leárazása, mintsem repesve várnák. Vajon te is köztük vagy? A találó horoszkópból megtudod a részleteket.

Az asztrológia szerint a vásárlást támogató bolygók a Vénusz és a Hold. November 29-én, mindkét planéta a Bak jelében halad égi útján, ami visszafogottságot, meggondoltságot hoz magával. Mindezek a tulajdonságok pedig nem elhanyagolandók, amikor kímélni szeretnéd a pénztárcád tartalmát. A Bak jegy ugyanakkor meglehetősen pesszimista típus is, ezért meg se lepődj, ha viszonylag gyorsan elmegy a kedved a pénteki nagy bevásárlástól. Ráadásul a Hold a Szaturnusszal és a Plútóval olyan fényszöget alkot pénteken, ami arra utal, hogy kiborít a tömeg, a türelmetlenség, a sorban állás.

Néhány csillagjegy a világért sem hagyná ki az év legnagyobb kedvezményeket kínáló napját. Másokra meg valósággal frászt hoz az idei Black Friday gondolata is. Vajon miért irtóznak ettől a naptól? Mi a problémájuk vele? A horoszkópból minden részletre fény derül.

Ezeket a csillagjegyek kiborítja az idei Black Friday (iStock)

A Bikát a bűntudat gyötri Black Friday napján

Bika jegyűként imádsz vásárolni, és imádod a luxus holmikat is. Ugyanakkor a Hold visszafogottságra késztet téged uralkodó bolygóddal, a Vénusszal együtt. A Nyilas jelében járó Nap a Jupiterrel együtt a bőséget, a határtalanságot jelképezi, ami esetedben most sokkal erősebb lesz, mint az előző értékek. Hajlamos leszel a túlköltekezésre, mert nem tudsz ellenállni a Black Friday szuperszonikus ajánlatainak. Aztán, amikor hazaérsz és szembesülsz, hogy mennyi fölösleges holmit vásároltál, feltámad a lelkiismeret furdalásod, és a bűntudat is gyötör, mert a karácsonyi ajándékokra alig áldoztál valamit. Szóval, ha elkerülnéd a Black Friday csapdáját, már most írj listát, és következetesen tartsd is magad hozzá pénteken.

Az Ikrek túlzottan érzékeny lesz Black Friday-kor

Ikrek jegyűként nagyon lelkes és vidám típus vagy, ugyanakkor hajlamos lehetsz túlaggódni is magad. Pénteken inkább az utóbbi lesz rád jellemző, és ahelyett, hogy örömmel vetnéd magad a leárazások kellős közepébe, ott agyalsz, vajon tényleg érdemes-e megvenned a kinézett holmit. A bolygók szerint érzelmileg most finoman szólva sem állsz a topon, szíved szerint inkább magányodba vonulva pityeregnél, mintsem hatalmas tömegben töltsd az időt. Hidd el, azért, mert épp Black Friday van, még nem kötelező vásárolni, sőt ki sem kéne mozdulnod. Ha mindenáron vennél valamit, érdemesebb az internetes boltok ajánlatai között keresgélni, ezt legalább egyedül és otthonról is megteheted. A lelkednek is jót tennél vele.

A Vízöntő frászt kap a Black Friday-tól

Vízöntő jegyűként talán eszedbe sem jutott eddig a pénteki Black Friday. Nos, valójában csöppet sem meglepő, mert téged a vásárlási láznál jóval mélyebb problémák foglalkoztatnak. Leginkább a saját lelked, amiben most szívesebben merülsz el. Igazság szerint tényleg okosabb ötlet, ha kihagyod az év akciós napját. Egyrészt megspórolsz magadnak egy csomó pénzt, másrészt az idegeskedéstől, a tömegtől is megkíméled magad. Nem tenne jót a te lelkednek sem a tolakodás, a várakozás, a kapkodás. Tudod mit? Black Friday helyett inkább gyújts magadnak gyertyát, és picit elmélkedj, meditálj a lángja fölött. Különleges összefüggésekre bukkanhatsz, amellyel jóval többet nyersz, mint a fantasztikus leárazásokkal.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top