Horoszkóp

Íme a csillagjegyek véleménye a Black Friday-ról

Szinte egész novemberben a Black Friday lázában él (majdnem) mindenki. A karácsonyhoz közeledve november utolsó péntekjén elképesztő akciókkal csábítják a boltokba a vásárolókat. Vajon mi a csillagjegyek véleménye a „nagy napról”? A horoszkópból minden kiderül. Jó is, rossz is...

Ki ne csábulna el, ha a régóta kinézett holmihoz komoly kedvezménnyel juthat hozzá? A Black Friday – amely idén november 29-re esik – alighanem az a nap, amit mindenki imád gyűlölni. A fogyasztói társadalom iránti kritika fogalmazódik meg mindenkiben, miközben az üzletek évről évre egyre növekvő forgalmat bonyolítanak le. Ebben komoly szerepet játszik az egyre közeledő karácsony, no meg az ajándékok vásárlása.

Szóval félre a fanyalgással, irány a kinézett üzlet, hiszen ha te nem lépsz a vásárlás mezejére, másvalaki egészen biztosan megteszi. Bár a csillagjegyek Black Friday-hez való érzelmeit elnézve vannak, akiket nem kell hosszasan biztatni…

A Kos útjába semmi sem állhat – Black Friday-kor sem

Alighanem mindenkinek ismerős a helyzet: hajnalok hajnalán hosszú tömött sorokban kígyóznak az emberek az üzletek bejárata előtt, hogy időben lecsapjanak a legjobb ajánlatokra. A Kos biztosan elsőként jut be kinézett boltba. Ha valamit akar, semmi sem állíthatja meg, s ez november 29-én is pontosan így lesz.

A Bika a Black Friday szakértője

Nagyon komolyan veszi a Black Fridayt a Bika, aki igyekszik a legjobbat és a lehető legtöbbet kihozni belőle: maximális kedvezmény, csekély kényelmetlenség. Tudja az összes trükköt, s nem viseli jól, ha bárki is panaszkodik neki az „év legszuperebb vásárlási eseményével” kapcsolatban.

Az Ikrek a pláza minden üzletébe bemegy

Olyan, mint egy gyalog galopp, miközben mindenki ásítozik és sóhajtozik, az Ikrek a pláza minden üzletébe berohan, mintha intravénásan kávét szivattyúztak volna belé. Az eredmény pedig: rekordidő alatt végez a kitűzött céllal. Szuper árakon, szuper dolgokat vásárol.

A Rák mindenkit vásárlása biztat

A gondoskodó, figyelmes és gyengéd Rád valódi tyúkanyóként veszi körbe a Black Friday-tól szenvedő csillagjegyeket. Elemózsiát, meleg takarót, teát csomagol, amit mindenkivel megoszt, s nem győzi motiválni megfáradt társait…

Az Oroszlán jóval többet költ, mint tervezi

Az Oroszlán valószínűleg azzal az elhatározással veti magát a Black Friday-be, hogy csak egy-két dolgot vásárol. Ám mielőtt feleszmélne, bevásárlókocsija már dugig van mindenféle, valójában fölösleges holmival. Diszkólámpa? Egy méter magas lávalámpa? Swarovski-kristály korona? Mégis mire kellenek ezek…?

A Szűznek igazából semmi sem elég jó

A Black Friday a nagy leértékelések napja, ám a Szűz még ezen a napon sem elégedett. Szerinte így is minden nagyon drága. A környezetében mindenkit elvakítanak a „soha vissza nem térő” ajánlatok, ám neki meggyőződése, hogy az egész csak egy nagy átverés.

Így állnak a csillagjegyek a Black Friday-hoz a horoszkóp szerint (iStock)

A Mérleg Black Friday-kor sem a leértékelést nézi

Valószínűleg nem tudatosul a Mérlegben, hogy a Black Friday az év legnagyobb vásárlási eseménye, s ilyenkor a leértékelésekre kéne elsősorban rámozdulni. Ő ugyanis megvásárolja a kinézett holmit, és valójában teljesen mindegy, hogy leárazták-e vagy sem. Ha kell, akkor kell…

A Skorpió online vásárol Black Friday-kor is

Hajnalban kelni, hogy a hidegben sorban álljon a bolt előtt? Na, ez tényleg nem a Skorpió asztala. A Black Friday jöhet, ám ezt otthonról, online szereti megejteni. A meleg takaróba burkolózva mégis csak élvezetesebb a Hozzáadás a kosárhoz gombra kattintatni, nem igaz?

A Nyilasnak újabb tapasztalat a Black Friday

A Black Friday ajánlatai kétségtelenül vonzóak, ám a Nyilas esetében ez is csupán egy újabb vad és izgalmas élmény, amit vétek lenne kihagyni. Jó bulinak tűnik játékos formába önteni a bevásárlást a barátokkal, barátnőkkel, s megtapasztalni, milyen részese lenni a hajnali szürkület rohamának.

A Bak is az első sorban várja a nyitást

A Bak egyetlen célt tűz maga elé ezen a napon, de ezt mindenképpen meg akarja valósítani. Éppen ezért, a Koshoz hasonlóan ő is az első sorban várja a reggeli nyitást. S amint kinyitják a kapukat, rohan, megragadja a kinézett holmit, fizet, s már el is tűnik, mint aki ott sem volt. Black Friday ezzel kipipálva.

A Vízöntőben a Black Friday iránti imádat és utálat keveredik

A Vízöntő úgy véli, a Black Friday borzalmas látlelete az elkeseredett fogyasztói társadalomnak. Ugyanakkor a csábító áraknak ő sem tud ellenállni. Így nincs mit csodálkozni, hogy ő is vásárlók egyébként sem kicsi csoportját gazdagítja, de azért erről persze mélyen hallgat…

A Halakat elkápráztatják az alacsony árak

Tágra nyílt szemekkel járja a boltokat Black Friday napján a Halak. Ő az, aki egyszerűen képtelen betelni az alacsony árakkal. Hiszékenynek tűnhet, ám csupán lelkes. Jó esély van rá, hogy bevásárlótáskáját olyan cikkekkel tömje tele, amikre valójában semmi szüksége.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top