nlc.hu
Horoszkóp

Black Friday és csillagjegyek

Csillagjegyek, akik utálják a Black Friday-t

Van, aki lázasan készülődik rá, van, akit egyenesen kiborít az év legnagyobb leárazása, a Black Friday.

Bak

Szeretsz vásárolni, és bár tudod nagyon jól, hogy veszélyes rád nézve a Black Friday, nem tudsz magadnak parancsolni. Hajlamos leszel a túlköltekezésre, mert nem tudsz ellenállni a Black Friday ajánlatainak. Aztán, amikor hazaérsz és szembesülsz, hogy mennyi felesleges dolgot vásároltál, elkezd gyötörni a bűntudat. Utálod magad, a Black Friday-t és mindent, ami ezzel a nappal kapcsolatos. Minden évben ide lyukadsz ki. Ha legközelebb elkerülnéd a Black Friday csapdáját, írj listát, és következetesen tartsd is magad hozzá.

Black Friday és csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Skorpió

Hajlamos lehetsz túlaggódni is magad. Ma ez lesz rád jellemző, és ahelyett, hogy örömmel vetnéd magad a leárazások kellős közepébe, ott agyalsz, vajon tényleg érdemes-e megvenned a kinézett holmit. Nagyon bizonytalan vagy, ki vagy bukva a tömegtől, úgy érzed, nem bírsz gondolkodni. Minden évben rájössz, mennyire utálod ezt a napot, és végül sosem sikerül olyan dolgot venned, amit elgondoltál. Van egy javaslatunk, hogy legközelebb ne bukj ki: ha mindenáron vennél valamit, érdemesebb az internetes boltok ajánlatai között keresgélni. Hiszti letudva!

Vízöntő

Vízöntők, a horoszkóp szerint okosabb ötlet, ha kihagyod az év akciós napját. Egyrészt megspórolsz magadnak pénzt, másrészt az idegeskedéstől, a tömegtől is megkíméled magad. Nem tenne jót a te lelkednek sem a tolakodás, a várakozás, a kapkodás. Minden évben kiakadtál, rosszul vagy a Black Friday-láztól, és ez idén sincs másképp. Inkább hagyd figyelmem kívül az egészet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top