nlc.hu
Horoszkóp

Így vitatkoznak a párjukkal ezek a csillagjegyek

Így vitatkoznak a párjukkal ezek a csillagjegyek

A párkapcsolatokban a vitáknak és a veszekedéseknek is megvan már a szokott koreográfiája, igaz?

Egy komoly párkapcsolatban érdemes megvizsgálni, ha mindig ugyanúgy történnek a veszekedések, és mindig ugyanoda lyukadtok ki vagy sem?!

Bika

Önfejű vagy, és amikor a párod neked esik, te magabiztosan ülsz a vita során. Hallgatod, ahogy felsorolja az érveit, és a szemedet forgatva idegesítő nyugalomban üldögélsz. Kizárod az érzelmeket veszekedés során, higgadtan a tényekre hivatkozol. Ilyenkor a tajtékzó kedvesed nevetségessé válik a bölcsességed mellett, és ha még igaza is van, te kerülsz ki nyertesen.

Csillagjegyek és a vitatkozás

Fotó: Getty Images/debate

Ikrek

Valóban két véglet között csapongsz, amikor párkapcsolati gondokról van szó. Egyszer hosszasan haragot tartasz, máskor pillanatok alatt elengeded a sérelmeidet, hogy megmentsd a kapcsolatot. Ha szükséges, bármi apróságból képes vagy hatalmas drámát csinálni, hogy utána megbánd a szavaidat, majd kényeztesd: hogy megbocsásson neked.

Rák

Pillanatok alatt könnyekben törsz ki egy vita során, bárki legyen is a hibás. Persze bármelyik esetben mártírt csinálsz magadból… Ugyanilyen gyorsan hajlandó vagy békülni a veszekedés során, és elfelejteni az ügyet. Vagy nem? Hát nem! Kívül béke honol, de te még egy év múlva is pontosan tudod majd, mivel bántott meg, amit aztán jól a fejére olvasol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top