nlc.hu
Horoszkóp

Tanácsok az egyes csillagjegyeknek

Merj álmodni! – Heti csillagjegy horoszkóp 2022. december 12-18.

Még van hátra annyi az évből, hogy reményeid és törekvéseid valóra válhatnak, érdemes kitartani! Ugyanakkor már álmodhatsz a jövő terveiről és lehetőségeiről is.

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Mérd fel gondosan a felmerülő vagy akár már most téged körülvevő lehetőségeket. Nem mindig könnyű eldönteni, hogy mibe érdemes befektetni és mit kell inkább otthagyni, de te meg tudsz birkózni ezzel a kihívással. Szerezz elég háttérinformációt, ami segíteni fog a döntésben. Most lazán és örömmel vetheted bele magad a napok forgatagába.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Nemhiába dolgoztál annyit, lassan beérik erőfeszítéseid gyümölcse. Azért még tarts ki év végéig, de nyugodtan tervezz már pihenést, lazítást is erre a hétre, ne legyen emiatt lelkiismeretfurdalásod. Ugyanakkor elképzelhető, hogy saját magadon kéne változtatnod, nem pedig másoktól várni el a változást… Baráti kapcsolataidról ne feledkezz meg!

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Tartsd magad távol mindenféle stressztől! Nem kell kapkodnod, egyszerűen tervezd meg jól a hetedet és akkor minden fontos dologgal elkészülhetsz. Nem lenne jó feszülten és fáradtan beleesni az ünnepi időszakba. Inkább nyugodtan és lépésről lépésre haladj végig a listádon, optimalizálva azt, hogy mit és mikor érdemes tenni. Az előrelátásod csodákra lehet képes…

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Keresd a jó ritmust a hetedben, a napjaidban, nem kell megszakadnod. Ha úgy érzed, hogy pont az ünnepek alatt ömlik a nyakadba minden, vegyél egy nagy levegőt, gondold át reálisan a dolgokat. Nem kell mindenkinek megfelelned, ez nem is lehetséges, inkább tartsd magad szilárd értékrendedhez. A hét végére maradjon energiád olyan tevékenységekre, melyek feltöltik lelki és szellemi raktáraidat.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Jó ötleteid jöhetnek arra vonatkozóan, hogy hogyan érezd jól magad, de lehetnek ennek anyagi korlátai, különösen így ünnepek előtt. El kell döntened, hogy hol húzd meg a határt, a lehetőségeiden belül kéne maradnod. Általában a jelenben élsz, ez most segíteni is fog, hogy minden pillanatban készen állj a kihívásokra. Ha valamilyen befektetésben gondolkodsz, alaposan mérd fel a kockázatot és a lehetséges következményeket.

Álmodozó lány

Álmodj! (fotó: Unsplash)

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Szokásos szorgalmad mindenen átsegít és biztosan nem is lesz rád panasz, de el kéne fogadnod, hogy nem irányíthatod mindig a dolgok alakulását. Adódhatnak váratlan helyzetek, de a rád jellemző szilárdsággal állni fogod a sarat. A logikus gondolkodás a legjobb barátod lesz a héten, különösen, ha bizonytalan helyzetbe kerülsz vagy ingoványos talajra tévedsz kapcsolataidban.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Szokásodhoz híven átgondolsz minden eshetőséget, a nehéz helyzetekben ez jó kiindulópont, de lehet, hogy nem lesz könnyű döntést hoznod. Adj magadnak elég időt, hozd a többiek tudomására is, hogy nem vagy hajlandó vakon belemenni valami ismeretlenbe. A hét végén pihend ki a fáradalmakat családod vagy barátaid társaságában, nem kell ehhez megvárni a karácsonyt.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Lassíts kicsit, ne vesd magad impulzívan az ismeretlenbe! Most kicsit óvatosabbnak kéne lenned. Alaposan mérlegeld, hogy milyen lehetőséget rejtenek pénzügyeid. A héten kiemelkedő teljesítményre lehetsz képes, de közben ügyelj arra, hogy jó viszonyt ápolj kollégáiddal. Maradj türelmes, ne kapd fel a vizet és főleg kerüld el az összetűzést és veszekedést.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Ügyelj kapcsolataidra, gondolj arra, hogy közeledik karácsony, a szeretet ünnepe, nem lenne jó haraggal a szívedben ráfordulni a készülődésre. Nem kell álarcot húznod, megmutathatod a valódi arcodat. A készülődés hevében ne mulaszd el, hogy törődj a saját egészségeddel, legyen szó a normális étkezésről vagy a neked megfelelő testmozgásról.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ne add fel, hamarosan jönnek az ünnepek, de addig még végig kéne pörgetned a teljes listádat. Haladj rendben, rendszerezetten, ez segíteni fog. Megnyugodhatsz, hogy képes vagy felülemelkedni a bajokon. Lehetnek álmaid és lehetőséged is ahhoz, hogy valóra váltsd. Ha túl nagy nyomás nehezedett rád az elmúlt időben, keress magadnak olyan elfoglaltságot a héten, ami segít az ellazulásban.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Jó formában lehetsz a héten, de vigyázz, hogy ne vállalj olyat, amit nem tudsz teljesíteni. Nem szégyen, ha tisztában vagy a határaiddal. Energiáidat olyan dolgokba fektesd, amelyek előrevisznek, különben pocsékba mennek. Légy óvatos és megfontolt, különösen, ami a karácsonyi kiadásokat illeti, gondold meg kétszer is, mire adsz ki pénzt!

Pénzgyűjtő malacpersely

Sok kicsi sokra megy (fotó: Unsplash)

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Sok lehetőség lehet előtted, de kár lenne hamis reményekbe ölnöd energiáidat. Azért persze lehet álmodnod, csak annyira kéne visszarángatnod magad a földre, hogy felmérd a jelenlegi állapotodat és reális jövőbeli lépéseidet. Már most tervezgetheted a jövő évedet. A konkrét cselekvés az, ami igazán megmozgat és előrelök, pusztán a vágyakozás nem elég…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top