nlc.hu
Horoszkóp

Szerencsés csillagjegyek

Ezt a 4 csillagjegyet hatalmas szerencse éri még idén

Ilyenkor már mindenki az új évre készül, boldogságot, szerencsét remélve. Kár ennyire előreszaladni, ennek a négy csillagjegynek ugyanis még idén csodás fordulatokat hozhatnak a csillagok!

Az év utolsó hónapjában a Nyilas és a Bak csillagjegyben jár a Nap, aminek köszönhetően bőséget, optimizmust és derűt, valamint elszántságot, céltudatosságot és kitartást ígérnek általánosságban az égiek. De nézzük, mely állatövi jegyekre vár még néhány különleges meglepetés 2022-ben a horoszkóp szerint!

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Kos

Úgy tűnik, a tenyerükön hordoznak a csillagok az év utolsó pár hetében is. Ez nem azt jelenti, hogy egyetlen kihívás sem keresztezheti az utadat, a Marsnak hála azonban játszi könnyedséggel felül tudsz kerekedni ezeken. A Nap több héten át csodás energiákkal tölt fel, nem sokkal karácsony előtt pedig a Jupiter, a nagy szerencse bolygója épp a te csillagjegyedbe látogat, és bőkezűen megajándékoz, akár több életterületen is!

Bika

Az egész december klassz időszak számodra, több szerencsés fordulattal. Karácsony környékén a szívügyek terén különösen örömteli meglepetések érhetnek, de az ünnep lecsengése után is folytatódik a jó szériád. A Vénusz és a Mars a szerelemben támogat, a Merkúr pedig a karrieredet egyengeti és abban segít, hogy könnyebben befogadj minden új információt. Tanulásra is tökéletes az időzítés, az új dolgok elsajátításához azonban nem biztos, hogy az iskolapadba kell visszaülnöd!

Négylevelű lóhere

Nyilas

December 21-ig a te csillagjegyedben vendégeskedik a Nap, ami mindenképpen jelentőségteljes időszak egy Nyilasnak. Energiáid megsokszorozódnak, a kisugárzásod erősebb lesz, mint valaha, optimistább és nyitottabb leszel a megszokottnál is. Ennek köszönhetően munka téren rengeteg jó lehetőséget kapsz, de a többi életterületen sem lesz okod panaszra. A Merkúr abban is támogat, hogy könnyebben egy hullámhosszra kerülj másokkal, ami új ismeretségeket, elmélyültebb kapcsolatokat hozhat.

Halak

Szerencsésnek és boldognak érezheted magad, a jó hír pedig az, hogy mindez nem ér véget csak azért, mert 2022 mindjárt tovább áll! A Jupiter épp a te csillagjegyedben jár, aminek hatását nem lehet nem észrevenni, főleg december 11-től kezdődően. A szokásos belső harcaid is lecsillapodhatnak, amihez nagyban hozzájárulhat a találkozás egy olyan különleges személlyel, aki tökéletesen megért, és pont olyannak fogad el, amilyen vagy!

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top