nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik minden körülmények között urai a káosznak

Csillagjegyek, akik minden körülmények között urai a káosznak

Ők azok, akik hamar átlátják a helyzetet, és a legforróbb szituációt is megoldják.

Vízöntő

A Vízöntők a káoszra legkevésbé sem problémaként, sokkal inkább lehetséges inspirációforrásként tekintenek. Bölcsességüknek és kreativitásuknak köszönhetően ugyanis nem csupán könnyedén átlátják a legzavarosabb szituációt is, de azok újszerű, gyakran egészen szokatlan ötleteket generálnak bennük, melyekből aztán nem csak az adott helyzetben, de akár hosszabb távon is képesek profitálni. 

Problémamegoldó csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Klaus Vedfelt)

Mérleg

A Mérleg mindig az egyensúlyra törekszik, aminek a megteremtéséhez született érzéke van. A káoszt először mindig érzelmileg élik meg, majd dolgozzák fel, ezután következik csak a logika és a gyakorlati lépések. Éppen ezért a jegy szülötteinek problémamegoldási stratégiái hektikusnak, elsőre akár működésképtelennek is tűnhetnek, mégis érdemes megbízni bennük, ugyanis még akkor is tudják, hogy mit csinálnak, amikor a külső szemlélő számára nagyon nem úgy fest.

Szűz

A Szüzek született problémamegoldók. Lételemük, hogy minden alaposan elemezzenek, mindemellett a segítőkészség is jellemző rájuk, ezeknek a képességeiknek pedig nagy hasznát veszik abban az esetben, ha épp elszabadulóban van a káosz. Óvatosan, mégis a helyzetnek megfelelően cselekednek és nem csupán azt nem hagyják, hogy a saját fejük felett összecsapjanak a hullámok, de ők azok, akik másokat is kirángatnak a zavaros vízből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top