nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek flörttel vigasztalódnak szakítás után

Ezek a csillagjegyek flörttel vigasztalódnak szakítás után

Bár a szabadság nagyon fontos nekik, őket is megviseli, ha véget ér a párkapcsolat.

Ikrek

Észre sem venni, hogy vidám külsőd mögött nehéz a szíved. Beszélgetsz, szórakozol, nevetsz, talán még flörtbe is fojtod a bánatod. Gyorsan túl akarsz esni az egészen, de azért ez nem lesz ennyire egyszerű. Jól teszed, ha vidám társasággal töltődsz föl, és olyan dolgokat csinálsz, amiket nagyon szeretsz. Tanulj az előző kapcsolat hibáiból, és találd meg a lelki társadat!

Csillagjegyek és a szakítás

(Fotó: Getty Images/MirageC)

Mérleg

Kibillensz az egyensúlyból, hiszen oda a másik feled. Minden barátoddal hosszasan megbeszéled, átrágod a történteket, hátha megtalálod a bölcsek kövét: mit tettél rosszul? Ne feledd, két ember volt a kapcsolatban. A harmóniát önmagadban találd meg, a fájdaloműző egyéjszakás kalandok, vagy bonyolult instant románcok csak nehezítik ezt.

Vízöntő

Te leszel a nap hőse: senki nem látja rajtad, hogy összetört a szíved. Ragaszkodsz ehhez a végsőkig, de hidd el, jót tesz, ha a legjobb barátaidnak kiöntöd a szívedet. Tanuld meg feldolgozni az érzéseidet. Szomorúnak lenni nem gyengeség! Minél tovább szenvedsz, annál nehezebb lesz beengedni valakit a szívedbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top