nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem vetik meg a flörtöt

Csillagjegyek, akik nem vetik meg a flörtöt

Ezek a csillagjegyek a flörtölés művészei. Sosem jönnek zavarba. Tudják, mit mondjanak, mit tegyenek, hogy felhívják magukra a figyelmet és persze elérjék a céljukat.

Oroszlán

Az Oroszlán minden más csillagjegynél büszkébb, ezért hívják meg őt bárhová is, mindent megtesz, hogy feltűnést keltsen – beleértve a flörtölést is. Neki csak a legjobb, mondhatni a tökéletes felel meg – hiszen ő maga a tökély. Mármint szerinte, viszont érdemes meghagyni őt ebben a hitében. Kétségtelen, elképesztően kreatív, amikor csábításról esik szó. Ő nem játszik szerepet, mindenkor önmagát adja. Szórakoztató, vidám és nagyvonalú, tényleg megnyerő típus. Ha nem nevetsz valamelyik humoros megjegyzésén, azt a visszautasítás jelének tekinti, de kacagni fogsz, mert tényleg vicces és imádni való. Igazság szerint mindig eléri a célját, mégis légy vele óvatos, mert nem mindenkor könnyű benne megbízni.

Csillagjegyek és a flört

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérleg csak rád mosolyog és kész vagy. Bámulatos a kisurgázása, elképesztően vonzó csillagjegy. Aztán amikor beszélgetsz vele, végkép elolvadsz tőle. A Mérleg ugyanis romantikából diplomázott, mondhatni, ő a romantika professzora. Nagyon udvarias, figyelmes, az udvarláshoz mindenki másnál jobban ért. Nagyon lassan, lépésről-lépésre hódít meg, pedig tisztában van vele, már a mosolyával levett a lábadról. Finoman és trükkösen flörtöl, észre sem veszed, de már az ujja köré csavart. Lehetetlen neki ellenállni, mert az ideális partnert fedezed föl benne. A Mérlegnek valóban a párkapcsolat és a szerelem minden másnál fontosabb, viszont döntési helyzetekben csöppet sem áll a helyzet magaslatán.

Nyilas

A Nyilas független, szabad és nagyon nyitott típus. Imádja a társaságot, az Ikrekhez hasonlóan a szövegével hódít. Elképesztő a beszélőkéje, bármit kimagyaráz és bármit megmagyaráz. Okos, vidám, optimista, a jókedve pedig ragadós. Szellemes és szórakoztató, minden adott nála a flörtöléshez. Profi benne. Pontosan tudja, mivel vegyen le a lábadról. Ha bejössz neki, addig nem tágít, amíg el nem éri a célját. A Nyilas kalandor, így nem veti meg az egyéjszakás kalandokat sem. Ne várj tőle sokat, bármilyen vonzónak is tűnhet, könnyen lehet, ez a kapcsolat csupán erre az éjszakára érvényes. A hűség nem az erőssége, ő a hódítás, a flörtölés mestere. És mindig újabb és újabb kihívásra van szüksége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top