nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek csodás karácsonyra számíthatnak

Ezek a csillagjegyek csodás karácsonyra számíthatnak

Ennek a 3 csillagjegynek különösen szép lesz az ünnep.

Nyilas

A Nyilas hisz a csodákban, ami sok esetben jól jön, de sokszor csalódik is, mert esetleg jobb dolgokat képzel el, mint, amik aztán történnek. Ez a karácsony azonban minden képzeletét felülmúlja, tényleg nagyon jól fog sikerülni. Pont azt kapja meg az ünnepek alatt, amire szüksége van, legyen szó pihenésről, meghitt programokról, vagy bármi másról.

Bak

A Bak számára kimerítő és nehéz volt az elmúlt időszak, sőt talán az egész év. Most viszont egyfajta karácsonyi ajándékkét újra visszatalált a saját középpontjába, amit ki is élvez az ünnepek alatt és természetesen utána is.

Vízöntő

A Vízöntő nem biztos, hogy várta idén a karácsonyt, lehet, hogy kicsit fásultan készült az ünnepre és semmi jót nem várt tőle! Tévedett! Olyan ajándékot kap, amire biztosan nem számított, egy már elveszettnek hitt ügye kezd váratlanul mégis jól alakulni az ünnepek alatt és ez teljesen felvillanyozza, nagyon örül neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top