nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek konfliktust hozhat az ünnep

Ezeknek a csillagjegyeknek konfliktust hozhat az ünnep

Érdemes odafigyelniük néhány dologra, hogy ne a viták vagy a sértődések vegyék át a főszerepet.

Kos

A Kos amúgy is türelmetlen típus, idén karácsonykor pedig ez valahogy még jobban felerősödik nála. Ha teheti, kerülje azokat a tevékenységeket, amiket nem szívesen csinál, mert ha felidegesíti magát rajtuk, hajlamos rá, hogy a hozzá közelállókon vezesse le a feszültséget, így pedig oda a meghitt hangulatnak.

Szűz

A Szűz túlságosan ragaszkodik az elképzeléseihez és ne szépítsük, ezzel könnyedén az őrületbe kerget másokat. Érdemes lehet átgondolnia, hogy biztosan úgy lehet-e csak szép a karácsony, ha minden pontosan úgy van, ahogy ő elképzeli, vagy esetleg vannak más opciók is és a nyugalom fontosabb, mint a tökéletesség.

Skorpió

A Skorpió amúgy is nagyon érzékeny, az ünnepek hatására pedig az érzelmei is elragadják, amitől még érzékenyebbé válik. Eközben pedig túlságosan magára vesz dolgokat, egy ártatlan mondatról is hajlamos azt hinni, hogy ellene irányul. Ilyenkor jobb, ha nem visszatámadással válaszol a vélt támadásra, hanem figyelmezteti magát, hogy ő nem célpont, nem kell aggódnia emiatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top