nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek már most a szilveszteri bulira készülnek

Ezek a csillagjegyek már most a szilveszteri bulira készülnek

Bár még karácsony van, ők már a szilveszterezésre gyúrnak.

Kos

A Kos mindig előre megy, nem szívesen időzik egy helyen, ezért bár nem feltétlenül bulizós típus, de már unja a karácsonyi felhajtást, menne tovább az újévbe. Éppen ezért az év búcsúztatáson töri a fejét és, hogy kikkel és hol köszönti majd 2023-mat.

Ikrek

Az Ikrek imád bulizni és új emberekkel megismerkedni, a szilveszter pedig remek alkalom mindkettőre, így nem csoda, hogy már nagyon várja. Valószínűleg több meghívása is van már, még nem tudja melyik lesz a nyerő, lehet, hogy több helyen is megfordul majd szilveszter éjjelén.

Szűz

A Szűznek fontos, hogy mindig tudja, hol lesz bizonyos alkalmakkor és, hogyan zajlanak majd az események. Ezt persze nem lehet előre tudni, ő mégis megpróbálja elképzelni, agyban lejátssza újra meg újra, hátha úgy nem éri meglepetés. Egészen biztos, hogy a szilveszteri bulival kapcsolatban is sok forgatókönyv van a fejében, így biztos elkezdett már készülni rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top