nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy nem kér a szilveszteri felhajtásból

Ők bizony egyedül szilvesztereznek, de cseppet sem bánják

A szilveszteri bulikhoz hangulat kell, főleg, ha a dermesztő hidegben az utcára hívnak ünnepelni a barátaid. Az otthon melege vonzóbb ennél, te majd csinálod a négy fal között.

Egy szilveszteri buliba elindulni soha nem megy könnyedén. De az olyan partiarcok, mint az Oroszlán, vagy az Ikrek, megállíthatatlanok. Hóakadály, mínuszok? Őket nem zavarják az ilyen apróságok. Ha jön az újév, ünnepelni kell! De te ezt másképp gondolod.

nő pezsgővel

Egészségemre! / Fotó: Unsplash

Szűz: otthon kényelmesebb

Nem vonz a hangos buli, a nagy tömeg. Ráadásul ki nem állhatod nézni, ahogy teleszórják konfettivel a lakást – még akkor sem, ha valaki más lakásáról van szó. Otthon is lehet ünnepelni, a pezsgő sem lesz rosszabb, ha egyedül, vagy a pároddal kettesben nyitod ki. Az a zene szól, amit szeretsz, az a film megy, amit szeretsz, és még a rend is tökéletes. Ráadásul, nem is kell hazamenni a hidegben.

Rák: önfeledt lazítás

Boldogsággal tölt el, hogy amíg mások lázasan ruhát válogatnak, te felteszel egy szilveszteri arcpakolást: ami után nem kell sminkelned magad. Sőt, ha mindenki elmegy otthonról, nyugodtan mécsest gyújthatsz, és addig foglalhatod egy habos vízzel a kádat, amíg csak jól esik. Csendben végiggondolod az elmúlt évet, teszel pár fogadalmat (úgyis megszeged), és úgy érzed, hiába vagy most teljesen egyedül, de tiéd a világ.

Bak: észszerű este lesz

Idegen emberek, ki tudja, milyen társaság, ki tudja, milyen étel-ital, és még egy raklap pénz is elmegy rá. Minek mennél bárhova, bármiért, ha otthon lehetsz a szeretteiddel? Kellemes vacsora, finom ételek, és mindenki időben hazamegy. Ágyba bújhatsz időben, és másnap élcelődhetsz azon, ahogy az ismerőseid szenvednek az előző napról maradt macskajajjal, és hogy nekik nem indul olyan fitten az újév, mint neked.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top