nlc.hu
Horoszkóp

Így csábítsd el a víz elemű csillagjegyeket

Így csábítsd el a víz elemű csillagjegyeket

Nézzük, mire buknak a víz elemű férfiak. Akár a kiszemelted tartozik az alábbi csillagjegyek valamelyikébe, akár a párod, érdemes ezeket tudnod róluk.

Rák

A Rák a legérzelmesebb és a legérzékenyebb csillagjegy, ezért is védi páncél. Mutasd meg neki, hogy bízhat benned, előtted biztonságosan megmutathatja a legmélyebb érzelmeit is, azokat is, amiket esetleg gyengeségnek gondol, mert a férfiak hajlamosak erre. Ő nagyon gondoskodó, így mutatja ki a szeretetét, úgyhogy hagyd, hogy gondoskodjon rólad és viszonozd is, mert jól fog neki esni.

Skorpió

A Skorpió nagyon érzékeny és mély beleérző képességgel rendelkezik. Akkor lesztek jó páros, ha ettől nem ijedsz meg. A Skorpió számára fontos, hogy érezze, hogy szereted és elfogadod, még akkor is, ha néha kicsit sötéten látja a világot, mert hajlamos erre. Ha érzi, hogy fontos számodra és számíthat rád, cserébe te is számíthatsz rá bármiben.

Halak

A Halak nagyon áramló és szeretetteljes csillagjegy, viszont néha teljesen szétszórtnak tűnhet. Fontos, hogy ezen ne akadj fent. Légy vele elfogadó és biztosíts számára egyfajta bázist, ahol megpihenhet, egészen biztos, hogy értékelni fogja és meghálálja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top