nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen a Kos, amikor szerelmes

Ilyen a Kos, amikor szerelmes

A Kos rendkívül aktívan, szenvedélyesen éli az életét, és ez a párkapcsolataira is pontosan ennyire érvényes.

A Kos nagyon hűséges társ tud lenni, hiszen ő is tartós és boldog párkapcsolatra vágyik. Viszont, ha túlzottan is kiszámíthatóvá, egyhangúvá válik a párkapcsolata, és már semmilyen kihívást, izgalmat nem talál benne, könnyen türelmetlen lesz. Ismerve a Kos, e roppant férfias energiákkal rendelkező csillagjegy legfőbb tulajdonságait, sokan úgy gondolják – legyen szó Kos nőről vagy Kos férfiról –, ő biztosan passzív, törékeny, elfogadó, alázatos partnerre vágyik. Nos ennél nagyobbat nem is tévedhetnének. Bár kétségtelenül ilyen társra is akadhat nála példa, neki az ezek kapcsolatok ujjgyakorlatot jelentenek, és gyorsan ki is ábrándul a társából. Akkor állapodik meg, ha olyan partnerre talál, aki folyamatosan inspirálja, akivel egyenrangú párkapcsolatban élhet, akit egyszerűen nem tud uralni.

Ilyen a szerelmes Kos

(Fotó: Getty Images/Thomas Barwick)

A Kos romantikus csillagjegy

A Kos született romantikus. Persze, csak bizonyos mértékben és szempontból. Ő ugyanis nem sétálgat édes kettesben a naplementében a párjával, de ha izgalmas és igazán vidám programot találnak ki együtt, abban mindenkor partner. Szereti az őrültségeket, örömmel utazik el bárhová, sőt még azt sem bánja, ha ezért órákat kell vezetnie. Szenvedélyesen vágyik az újdonságra, az új élményekre, melyekre egyszerűen szüksége van. Nem is tudna élni ezek nélkül. Ha mozgalmas, eseménydús az élete, nála nagyszerűbb partnert elképzelni sem lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top