nlc.hu
Horoszkóp

Szuper apuka csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek szuper apukák

Nemcsak imádják a gyerekeket, de következetesen, éretten bánnak velük, nevelik őket.

Mérleg

A Mérleg számára a párkapcsolat mindennél fontosabb. Nem véletlen az sem, hogy ő az a férfi, akit az esküvő gondolata csöppet sem rémiszt el. Megbízható, kitartó társ, a családja mellett mindenkor kiáll, támogatja őket, amiben csak teheti. Minden tőle telhetőt megtesz, hogy gyermekei a lehető legjobb bánásmódot kaphassák, és igazán boldog gyermekkort élhessenek meg. Mivel gyűlöli az egyedüllétet, szívesen tölti a gyerekekkel a szabadideje nagyobb részét. Kulturális programokat szervez nekik, koncertekre, színházba, moziba vagy érdekes kiállításokra viszi őket, vagy csak együtt olvasgatnak. Született diplomataként bámulatosan tesz rendet közöttük, amikor vitáznak, veszekednek valamin. Tökéletes példát mutat, hogyan kezeljék a konfliktusokat, hogyan éljenek harmóniában a többiekkel és a környezetükkel.

Csillagjegyek, akik a legjobb apák

(Fotó: Getty Images/Thanasis Zovoilis)

Oroszlán

Az Oroszlán legkiválóbb tulajdonságainak egyike, hogy céljait mindenkor megvalósítja. Amikor apa lesz a céljai között biztosan szerepel, hogy mindent megadjon a kicsiknek, amire csak szükségük lehet. Kiválóan megállja a helyét a szülői feladatokban, remek problémamegoldó képességének köszönhetően nem történhet a családban olyasmi, amire nem találna megoldást, így kétségtelen az is, nála a gyerekek remek kézbe kerülnek. Nagyon vidám, a gyerekekkel közvetlen, vicceivel gyakran megnevetteti őket. Minden erejével arra törekszik, hogy gyermekeit boldognak, vidámnak, elégedettnek láthassa, édesapaként ez az első és a legfontosabb számára. Kiváló példát mutat, hogyan érjék el a céljaikat, hogyan hozzák ki az életből a lehető legtöbb örömet, legyenek vidámak és boldogok. Rendkívül büszke rájuk, hiszen ők a tökéletes gyerekek. Szerinte mindenképpen.

Rák

A Rák talán nem a legkönnyebben kezelhető társ, de kétségtelenül páratlan és nagyszerű apuka, hiszen imádja a családját, a gyermekeiért egyenesen rajong. Minden tőle telhetőt megtesz a családért, és bármikor készen áll vagy rohan haza, amikor a gyerekeknek szükségük van rá. Meghallgatja a bánatukat, empátiájának köszönhetően mindig megtalálja a megoldást a problémákra. Nagyon együtt érző és gyengéd csillagjegy, aki mindenkor meleg szívvel közelít a gyerekek felé. Szívesen tölti az időt a családjával akár otthon, a négy fal között is, neki eszébe sem jutna, hogy a gyerekek nélkül induljon nyaralni. Az élete a család, a gyerekek körül forog, akik később, érett felnőttkén is bármikor kérhetik a tanácsát, a segítségét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top