nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp szerelmeseknek

E csillagjegyek óvakodjanak az érzelmi viharoktól – Szerelmi horoszkóp 2023. január 7-8.

A szombati telihold heves érzelemkitörésekre ragadtathat el, jó esetben viszont erősítheti párod iránti empátiádat.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy tartós kapcsolat kitartást igényel és kihívásokat tartogat. Ilyen kihívás lehet a hétvégén feltörni készülő vagy akár fel is törő érzelmi tornádó. Óvakodj, nehogy elsodorjon benneteket egymástól! Bármilyen nagy nyomást érzel magadon, próbálj türelmesen és mértéktartóan reagálni. Párodat sem kíméli a levegőben vibráló feszültség, szóval együtt kéne ezen túllendülnötök és új, biztos alapokra helyezni kapcsolatotokat.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár elmúltak az ünnepek, de hétvégén keressetek valami új élményt kedveseddel! A szombat új kezdetet kínálhat nektek, akár a kapcsolaton belül. Megszabadulhatsz valamitől, akár egy rossz érzéstől, amit már nem akarsz tovább cipelni. Szabadságodban áll változtatni a dolgokon, ne kapaszkodj görcsösen a múlthoz, inkább élj az elengedés lehetőségével, még ha nehéznek vagy akár lehetetlennek tűnik is.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne félj elővenni a lágyabb, bensőségesebb oldaladat, mely megértően és mély empátiával fordul kedvesed felé. Ha ezzel egészíted ki szellemes(nek szánt) megjegyzéseidet, elveszed az esetleges bántó élüket és nem taszítod párodat kétségbeesésbe. Ha mégis vitába keveredtek, próbáld csitítani magadban és benne is a fortyogó érzelmi vulkánt, fogjátok meg inkább a téma vicces oldalát!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha minden jól megy, ez a hétvége érzelmeid és erőid kiteljesedéséről szólhat. Ehhez viszont az szükséges, hogy nem sértődsz meg, nem veszel túlzottan szívedre semmit, ami most történik veled. Lásd a jó oldalát, vajon hogyan viszi ez előre kapcsolatotokat? Most sikerülhet tisztán, világosan, mégis romantikusan és szívhez szólóan formába öntened mély érzelmeidet kedvesed felé, aki biztosan hálás lesz ezért és viszonozza szerelmedet.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége kiváló alkalom arra, hogy megválj olyan rossz szokásodtól, amivel egy ideje már párod agyára mész… Nézz magadba, mindenkinek van ilyen, bármilyen apróságot felfedezhetsz magadban és megszabadulhatsz tőle. Emellett lehet, hogy most tenyéren hordozhatnád kedvesedet, vidd ágyba a reggelijét, főzz neki egy teát/kávét, vagy ha vállalkozó kedvedben vagy, akár egy ebédet vagy vacsorát is összeüthetsz némi romantikával fűszerezve…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Erőltesd meg magad és szakadj el a jól bevált szokásaidtól. Próbálj ki valami újat kedveseddel! Hagyd feltörni magadból romantikus ötleteidet. Most hevesebbek lehetnek az érzéseid, de nem kell mindig leszorítanod és fegyelmezned őket, csak akkor, ha úgy érzed, hogy a családi békét fenyegetik. Felszabadultságod hatására mélyebb és erősebb kötelék alakulhat ki szerelmeddel.

Szerelmespár csókja a hóban

Havas szerelem (Forrás: Unsplash)

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az új év kezdete új lehetőséget tartogat számotokra, hogy minél harmonikusabban tudjatok együttélni, gördülékenyebben együttműködni. Lehet, hogy ehhez változtatnotok, változnotok is kell, de ehhez most minden segítség adott, csak határozzátok el és tegyetek is egy próbát hétvégén. Egy nagy közös lépés is előttetek állhat, nyugodtan beszéljétek ezt át, megelőzve az ehhez kapcsolódó érzelmi elfojtásokat.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ötleteidet, gondolataidat oszd meg kedveseddel, az év eleje teret enged annak, hogy akár közös új szokásokat vegyetek fel. Az őszinteség egymás iránt csak mélyíteni fogja a köztetek meglévő köteléket. Figyelj párod rezdüléseire, a szombat még sok érzelmi feszültséget tartogathat, amin nem lesz egyszerű úrrá lenni, de vasárnap már nyugodtabb közös vizekre evezhettek.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Új év, új ötletek várhatnak rád. Fűszerezd hétvégéteket merész romantikus elképzeléseid szerint. De miközben magadra koncentrálsz, egy pillanatra se feledkezz meg kedvesedről, legyen ő az első számodra. A szombati telihold az átalakulás lehetőségét hozza el mindkettőtök számára, illetve minden olyan dolog, rossz beidegződés elengedését, amivel esetleg eddig mérgeztétek kapcsolatotokat.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A tiéd ez a hétvége, válj ragyogóvá. Feszültséget gerjeszthet, ha valaki megpróbál az utadba állni, térj ki előle szelíden, akkor nem lesz baj. Önbizalmad erősödhet, merj teret adni romantikus vágyaidnak, merd önmagad adni kedvesednek. Párod bizton számíthat és támaszkodhat rád, ezzel most rendkívül vonzóvá varázsolod magad. Ha szingli vagy, most partnert találhatsz, meglévő kapcsolatodban pedig új, fényesebb fejezetet nyithatsz.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A telihold felerősítheti mindazon érzelmi reakciódat, amivel le tudod venni párodat a lábáról, ugyanakkor ügyelned kell, mert olyan feszültséget is generálhat, ami felhőbe boríthatja egész hétvégéteket, ha nem vigyáztok. Érdemes nyugodtan végigtekinteni most közös napi rutinjaitokon és szükség szerint finomítani, módosítani, akár megváltoztatni azokat, hogy jobban szolgálják közös életeteket.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Otthonod ott van, ahol a szíved… Hozd most elő a benned rejlő játékos, vidám ént, hogy el tudd oszlatni a feszült érzéseket kettőtök között. Csábítsd kedvesedet, kacérkodj vele, benne lesz a játékban, csak lazulj el és add át magad. Jobb, ha most szavak nélkül mutatod meg, mennyire szereted őt, mert a szavak félreérthetők, ezzel intrikát és konfliktust generálhatnak, telve negatív érzésekkel, ezt jobb lesz megelőznöd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top