nlc.hu
Horoszkóp

Ők a legönfeláldozóbb csillagjegyek

Ők a legönfeláldozóbb csillagjegyek – még a hálószobában is

Persze ez nem azt jelenti, hogy maguktól megvonnák az örömet és a boldogságot, de tény és való, ők mindig előbb adnak, mint hogy kapni szeretnének.

Mérleg

A Mérleg életében minden az egyensúlyról szól, így van ez a szerelemben, a párkapcsolatban és persze a hálószobában is. Őt is a Vénusz bolygó uralja, ezért nem véletlenül hajlamos többet adni, mint elfogadni. Mindenkor önmaga elé helyezi a párját. Vele az együttlét egyszerre vizuális és spirituális élmény.

Önfeláldozó csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Bak

A Bakot valójában a teljesítménykényszere teszi verhetetlen szeretővé. Ahogy az élet minden területén, úgy az ágyban is az első helyre pályázik. Na meg persze a tökéletességre is, ezért a legkifinomultabb, a legbeváltabb érintéseket veti be elsősorban párja örömére.

Bika

A Bika uralkodó bolygójának, a Vénusznak köszönheti különleges érzékiségét, érzékenységét. Mind az öt érzékszervét beveti a hálószobában, és arra törekszik, hogy párjának minél többet adhasson. Kitartó és türelmes, mindent maximálisan megtesz a párja öröméért. Addig ő sem érhet a csúcsra, míg párja nem jutott el odáig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top