nlc.hu
Horoszkóp

A legönfeláldozóbb csillagjegyek

Ezek a legönfeláldozóbb csillagjegyek

Négy csillagjegy, akik elsősorban mindig mások érdekeit nézik és közben észre sem veszik, hogy saját magukról megfeledkeztek.

Halak

A Halak szülötteit elégedettséggel tölti el, ha tehetnek másokért. Olyan típusú emberek, akik képesek mások érdekeit a sajátjaik elé helyezni és akár komoly áldozatokat is hozni azért, hogy segítsenek valakinek, még akkor is, ha nem kapnak ezért köszönetet vagy jutalmat. Mi több, valójában inkább zavarba hozza őket, ha mégis. Önfeláldozó természetük miatt időről időre megégetik magukat, hiszen sokan kihasználják őket. Ez azonban nem tartja vissza őket attól, hogy újra és újra igent mondjanak, ha valaki segítséget, támogatást kér tőlük.

Rák

A Rákok szélsőségesen önzetlenek. Az egész világot meg akarják vigasztalni, magukra veszik mások terheit, rommá aggódják magukat a szeretteik problémái miatt, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy megoldják azokat. Gyakran sokkal jobban érdekli őket mások gondja, mint a sajátjuk. A jegy szülöttei kifejezetten büszkék arra, hogy mennyi mindent hajlandók tenni másokért és közben észre sem veszik, hogy problémáik származhatnak abból, ha önmaguk helyett folyton csak másokkal törődnek.

Papír szív

Fotó: Getty Images

Mérleg

A Mérlegek rettegnek attól, hogy mások előtt negatív színben tűnhetnek fel, ezért bármit megtesznek, beleértve a saját szükségleteik feladását is, hogy a róluk kialakult kép pozitív legyen. Olyankor a legönzetlenebbek, amikor az esélytelenekért kell kiállni, szívesen válnak olyan emberek és ügyek szószólójává, akikért, amikért senki más nem hajlandó harcolni. Az adott szó számukra szent, amit megígérnek, mindig betartják, akkor is, ha az számukra kényelmetlenséggel, fájdalommal jár.

Bak

A Bakok esetében az önfeláldozás megbízhatósággal párosul. Mindig lehet rájuk számítani, olyankor is segítenek, ha te magad esetleg még észre sem vetted, hogy segítségre van szükséged. Imádnak terveket készíteni és ilyenkor rendszerint azt is figyelembe veszik, hogy azok mások javát is szolgálják. Őszinte és realista szemléletmódjukból adódóan ugyanakkor azt is egyenesen közlik, ha valamire nem képesek, ha egy adott helyzetben nem tudnak segíteni, ugyanis senkiben sem akarnak hamis reményeket kelteni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top