nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a retrográd Merkúr

Csillagjegyek, akiknek meg sem kottyan a retrográd Merkúr

Vannak csillagjegyek, akikre nem sokat hat a retrográd Merkúr.

Az asztrológiában a retrográdok lelassítják vagy tompítják az egyes bolygók által irányított területeket. Van, aki megérzi, van, akire egyáltalán nincs semmilyen hatással a retrográd.

Mikor lesz retrográd a Merkúr 2023-ban?

  • 2022. december 29-től 2023. január 18-ig
  • Április 21-től május 14-ig
  • Augusztus 23-tól szeptember 15-ig
  • December 13-tól 2024. január 1-ig

Rák

Lehet, hogy a szokásosnál is álmodozóbbnak és visszahúzódóbbnak érzed magad ebben a retrográdban. Ez az időszak a mélyen lapuló titkokra is fényt deríthet, feltárhatja a társadalmi körödben fennálló feszültségeket. Ez akár arra is ösztönözhet, hogy újra csatlakozz egy régebbi baráti társasághoz.

Merkúr retrográd hatása

(Fotó: Getty Images/Anna Efetova)

Mérleg

Ez a közelgő retrográd hosszú és kiszámíthatatlan utazásnak tűnhet. A kalandok és bölcsesség kilencedik házából indulva megvan az esélye, hogy letérj a járt utadról. Fogadd el a spontán változásokat. Ez arra ösztönözhet, hogy új határokat állíts az életedben.

Kos

Ez a közelgő retrográd nem okoz nagy problémát a Kos háza táján, de azért néhány kínos eszmecseréhez vezethet. Elengedhetetlen ebben az időszakban, hogy gondolkodj, mielőtt megszólalsz! A szavaknak súlya van, amit mondasz, azt vedd is komolyan, mielőtt valakinek nagyon belegyalogolsz a lelkivilágába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top