nlc.hu
Horoszkóp

Csalódás és a csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek csak csalódnak

Könnyen bizalmat szavazhatnak a párjuknak, aki nem feltétlenül viszonozza az érzéseiket, vagy nem azt adja, amit vártak volna tőle.

Ikrek

Nagyon könnyen belehabarodsz az elbűvölő idegenbe, és mindenben (pozitív) jelet látsz. Fejben tovább szövöd a történetet, és arra is hajlamos vagy, hogy megtörténtként kezeled az ábrándjaidat. A valóságban sajnos ezek az emberek nem biztos, hogy ugyanúgy gondolkoznak kettőtökről. De ne add fel az álmokat, jön majd az igazi.

Csalódás és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Junru Bian / EyeEm)

Rák

Nincs olyan párkapcsolat, amibe ne úgy vágnál bele, hogy ez most az örök szerelem. Az első perctől kezdve beleadsz mindent, és megosztod a legmélyebb érzéseidet. Nincsenek titkaid a szerelmed előtt, és sajnos ezzel néhányan visszaéltek már. Örülj neki, hogy mindig tudsz bízni, ez csodás tulajdonság! Hamarosan viszonzásra találnak az érzéseid.

Szűz

Szeretsz mindent kézben tartani, és a párkapcsolatok terén is így van. Úgy érzed, minden a legnagyobb rendben van, hiszen te szervezed a kettőtök életét, miként is lehetne máshogy? Ekkor érkezik a hideg zuhany. A párod közel sem gondolja tökéletesnek a viszonyt. A kezedből kicsúszik a gyeplő, nem te irányítasz. Ez számodra dupla csalódás, de tanulj belőle, és legyél újra önmagad!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top