Horoszkóp

Ez a csillagjegy könnyen összetöri a szívedet

Bármilyen vonzónak is tűnnek elsőre ezek a csillagjegyek, könnyen lehet, hogy szerelmi bánat követi a kezdeti szimpátiát. A horoszkóp szerint ők azok, akik a leginkább összetörhetik a szívedet.

Jégkrém, csokoládé, Alanis Morissette-dalok bömböltetése – számos gyógymód létezik a szerelmi bánat enyhítésére. Semmire sincs ugyan garancia, ahogyan a tökéletes boldogságra, úgy a szakításra sem, az asztrológia szerint ugyanakkor ezek lehetnek azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb valószínűséggel törik össze a szívedet. Nem biztos tehát, de megeshet. Szóval ennek tudatában nagyobb eséllyel kerülheted el a szerelmi bánatot is.

Tudd meg a horoszkópod alapján, mely csillagjegy okozhat neked a legnagyobb valószínűséggel szerelmi csalódást!

A Kos szívét egy másik Kos töri össze

A Kos imád első lenni, s igen erőteljes csillagjegy. Ha pedig ketten vannak, akkor igencsak szenvedélyes lehet a párkapcsolatuk. Ugyan megvan köztük az elektromosság, a románcuk idővel mégis vetélkedéssé, hatalmi harccá fajulhat. Az egyik mindig megpróbál felülkerekedni a másikon, ami pedig biztosan csalódáshoz és összetört szívhez vezet.

A Bika szívét a Mérleg töri össze

A Bika előszeretettel épít ki rutinokat, megszokásokat, s szeret otthon lenni, mert ő nem annyira eljárós típus. A Mérlegnél ugyanakkor minden a kikapcsolódásról, a barátokkal és a családdal való időtöltésről szól. Noha mindkét csillagjelet a Vénusz bolygó uralja, sokat küzdenek azzal, hogyan kellene eltölteniük a randijaikat.

Az Ikrek szívét a Rák töri össze

Az Ikrek csillagjegynek nevetésre, játékra, örömteli beszélgetésekre van szüksége, és ő semmit sem vesz halálosan komolyan. A Rák vele szemben mély érzelmi beszélgetésekre, elköteleződésre, stabilitásra vágyik. Még ha az Ikrek teljesen bele is szeret a Rákba, nagy küzdelmet jelent számukra, hogy megtalálják a szórakozás és a mély érzelmek közötti egyensúlyt.

A Rák szívét a Skorpió töri össze

Mi történik, ha vizet öntesz a vízhez? idővel mindent eláraszt. A gyengéd Rák tele van érzelmekkel, és nem érdekli, hogy ki látja rajta, mennyire szerelmes. Noha rendkívül mélyen érez, s ez az egyik legnagyszerűbb tulajdonsága, a Skorpió egy idő megunja a túlzott ragaszkodást. S bizony besokall, pedig ők ketten nagyon is összeillenének.

Az Oroszlán szívét a Bak töri össze

Bár az Oroszlánt kezdetben vonzza a Bak céltudatossága és kiszámíthatósága, hosszú távon valószínűleg túlságosan is beleragadnak a versengésbe. Az Oroszlán szeret a figyelem középpontjában lenni, olyan partnerre vágyik, akivel az apróbb dolgokat is megünnepelheti, nem pedig olyanra, akit leginkább a kötelességek érdekelnek.

A Szűz szívét a Nyilas töri össze

A Szűz megbízható partnert keres magának, aki mellett biztonságban érezheti magát. A Nyilasnak fontosak a kalandok és az életörömök megélése. Párkapcsolatukban a Szűz úgy fogja érezni magát, mintha ő lenne a „rossz zsaru”, aki nehezen tolerálja a Nyilas állandó késéseit és kifogásait. A Nyilas bizony szinte mindig összetöri a Szűz szívét.

Ez a csillagjegy szinte biztosan összetöri a szívedet (fotó: Getty)

A Mérleg szívét a Rák töri össze

A Mérleg meg akarja osztani a szerelmét, az örömét a barátaival és családjával, míg a Rák inkább mélyebb, személyes kapcsolatot szeretne kialakítani a párjával. Bár erősek az érzéseik egymás iránt, a Mérleg könnyen megzavarodhat, és végül lelkileg megsérülhet a Rák túlzott ragaszkodásától.

A Skorpió szívét az Oroszlán töri össze

A Skorpió otthona szinte olyan, mintha négy különböző lakat alatt lenne, az ajtó felett pedig még a „Magánterület, maradj távol!” tábla is lógna. Könnyen belezúghat ugyan az Oroszlán életvidám személyiségébe, ám amikor az Oroszlán beszélgetni akar a kapcsolatukról, a Skorpió képtelen ezt a helyén kezelni. Egyenes út vezet a szakításhoz.

A Nyilas szívét egy másik Nyilas töri össze

Két Nyilas románca soha véget nem érő kalandnak tűnhet elsőre, hiszen mindketten keményen küzdenek azért, hogy megalapozzák a párkapcsolatukat. Amikor azonban mindkét fél elkezd a függetlenségre és izgalmakra törekedni, s csak a saját vágyait követi, nagyon meginoghat közöttük az egyensúly és a stabilitás.

A Bak szívét a Mérleg töri össze

A Bak egész élete a gyakorlatiasságról szól. Már elég korán nagy, távlati célokat tűz magának, és keményen dolgozik, hogy ezeket meg is valósíthassa. Miközben a levegő jegyű Mérleg olyan, mint egy friss lélegzet: élénk a fantáziája, a spontaneitása idővel stresszt szül a Bakban. Képtelen megérteni egymást, s csak összetörik egymás szívét.

A Vízöntő szívét a Bak töri össze

A Vízöntő szeret mindent a maga módján csinálni. Nagyra értékeli a szabadságot; olyan társra van szüksége, aki támogatja a döntéseiben. A Bak ugyan adhat neki egyfajta stabilitást, ezt azonban a Vízöntő félreértheti, akárcsak a Bak szabályok iránti elkötelezettségét. Túlzottan is rugalmatlan hozzá képest a Bak, s a folyamatos küzdelem sem tesz jót a kapcsolatnak.

A Halak szívét a Kos töri össze

A Halak jegy szülötte intuitív és nagyon érzelmes típus. Időre van szüksége az érzései valódi megértéséhez. Noha vonzza őt a Kos ereje, céltudatossága, frissessége és vidámsága, egy hosszú távú kapcsolat esetén nyomásnak érezheti, hogy folyamatosan megfeleljen a Kos határozott elvárásainak. S így ő végül biztosan összetöri a szívét.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top