Horoszkóp

Ezzel lehet összetörni a csillagjegyek szívét

Vajon mi okozza a legnagyobb csalódást és fájdalmat a csillagjegyeknek? Mivel töri össze a szívüket a társuk? S miért nem működik a párkapcsolatuk? A horoszkóp megmutatja a legfontosabb információkat.

Amikor randiról és szerelemről esik szó, mindenki különlegesre, az igazira vágyik, s általában olyan várakozásokkal veti magát a párkapcsolatba, mely könnyen lehet, végül rossz döntésnek bizonyul. Társra vágyva, romantikus lélekként olykor elvetjük a sulykot, rosszul választunk partnert, gyakran értelmetlen erőfeszítéseket teszünk. De minden csillagjegynek valami mással lehet összetörni a szívét. Vajon mi okozza a legnagyobb csalódást és fájdalmat?

Kos

Kos jegyűként talán túl sokat vársz el a körülötted lévőktől, jóval nagyobb reményekkel közelítesz feléjük, mint amire képesek lennének. A valóságot épp ezért gyakran csalódásként éled meg. Legyél reálisabb, el kell fogadnod, hogy sokan nem tudják megütni azt a mércét, amit elvársz tőlük, s nem is hajlandók akkora erőfeszítést tenni, mint te magad.

Bika

Bika jegyűként nem bírod elviselni, ha megcsal a párod. Ha meginog valakiben a bizalmad, akkor azt semmi sem hozhatja vissza többé. S bár a társad a bocsánatodért esedezik, s ígéri, soha többé nem csap be téged, a szívedet összetörte, s képtelen vagy túltenni magad a múltbeli sérelmen.

Ikrek

Ikrek jegyűként talán túlzottan is gyorsan kerülsz közel az emberekhez, ami magában hordozza annak a veszélyét, hogy nem hagysz időt kiismerni a másikat. Valójában alig ismered a párodat, akihez nagy reményeket fűzöl, így nem meglepő, hogy végül a legfájóbb emlékeid ezek a párkapcsolatok lesznek.

Rák

Rák jegyűként nem adsz magadnak elegendő időt a párkapcsolatok között, hogy összeszedhesd magad. Számos ok játszik közre, hogy zátonyra fut a szerelmed, ám a leggyakoribb indíték, hogy mágnesként vonzod a mérgező kapcsolatokat. Gondoskodó és segítőkész vagy, így nem meglepő, hogy mindig megtalál olyan partner, aki csak kihasznál téged.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként nagyon sok mindent megbocsátasz, és elnézel a párodnak, ám egy esetben hajthatatlan vagy, ha megcsal téged. Amint más valaki iránt kezd érdeklődni, még ha semmi sem történt közöttük, te akkor már lezártnak tekinted a kapcsolatotokat.

Szűz

Legyen szó akár randiról, akár párkapcsolatról, Szűz jegyűként a hazugság nálad tabu. Nem tudod elviselni, amikor a szemedbe hazudnak, s ha ezt még le is tagadja a párod, azzal csak olajat tesz a tűzre. S bár a kívülről nem biztos, hogy látszik, mennyire csalódott vagy, belül egészen másként érzel.

Ez az, ami összetöri a csillagjegyek szívét (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként neked valójában nem kell sok hozzá, hogy összetörjék a szívedet. Tele vagy félelemmel, aminek következtében a kapcsolat életképességét az idő előrehaladtával egyre többször kérdőjelezed meg. A legapróbb dologból is a legpesszimistább verziót vezeted le, s így talán nem is véletlen, hogy csalódottság és bánat lesz rajtad úttá.

Skorpió

Skorpió jegyűként rosszul viseled, ha nincs meg a pároddal a szükséges testi kapcsolat. Ez nem feltétlenül szexuális együttlétet jelent, inkább azt, hogy akkor is távolságot érzel a kettőtök között, amikor egymás közelében vagytok. Amivel a leginkább össze lehet törni a szívedet, az a hűtlenség, a hazugság. Valahol a párodat is meg lehet érteni, ha nem érzi a szeretetedet…

Nyilas

Nyilas jegyűként merengő viselkedésed okozza a legtöbb problémát a párkapcsolatodban. Te ugyanis szinte soha nem vagy elégedett azzal, ami éppen veled történik, vagy aki melletted áll. Folyamatosan a múlton rágódsz, vagy a jövőről fantáziálsz ahelyett, hogy a jelenben élnéd meg a valódi boldogságot.

Bak

Bak jegyűként a legjobban azzal tudják összetörni a szívedet, ha párod nem veszi elég komolyan a párkapcsolatot. Kommunikatív típus vagy, s ha úgy érzed semmibe vesznek, akkor összetörsz, s már hátrálsz is ki a kapcsolatból. Aztán újabb esélyt sem adsz a javításra.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként könnyen összetörik a szívedet, ám nem könnyű ahhoz előbb utat találni. A csalódásaid leggyakrabban kiváltott oka, hogy már azelőtt fejest ugrasz a kapcsolatba, hogy kellőképpen megismernéd a párodat. S mire észreveszed, mennyire különbözőek vagytok, többnyire már késő.

Halak

Halak jegyűként túlságosan is szigorú vagy önmagadhoz, amivel csalódások tucatját idézed elő. Amikor úgy érzed, a párod titkol előtted valamit, olyan érzés lesz úrrá rajtad, amitől nem tudsz megszabadulni. Az eredmény, szépen lassan pánikba esel, ami aztán szakításhoz vezethet.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top