nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp szerelmeseknek

Harmónia vagy feszültség vár a csillagjegyedre hétvégén? – Szerelmi horoszkóp 2023. január 14-15.

Szombaton könnyebb elérni a kiegyensúlyozottságot kapcsolatotokban, de vasárnap óvakodjatok a féltékenység kígyójától, húzzátok ki a méregfogát!

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ahhoz, hogy elkerüljétek a kapcsolati csapdákat, egyensúlyba kéne hozni az együtt és külön töltött időt, mindkettőre szükségetek lehet hétvégén. Próbáld elfogadni párodat akkor is, amikor nem a te hullámsávodon mozog, nem veszi az apró jeleidet, vagy nem tud a játékodhoz kapcsolódni. Veszekedés és kritika helyett inkább próbáld kihozni magadból a legjobbat, legkedvesebbet.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy a heti rengeteg munka miatt szombaton fáradtan ébredsz, de ezt az enerváltságot semmiképp ne vetítsd kapcsolatodra! Válasszatok olyan közös programot, ami mindkettőtöket energiával tölt fel, így remélhetőleg romantikus este várhat rátok. Ezt a harmóniát vigyétek tovább vasárnapra, mert aznap délután várható némi feszültség, amin felül kéne kerekednetek.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy izgalmas kalandokra vágysz, de jobb lenne hétvégén nyugodt harmóniára törekedni. Ettől még haladhatsz kitűzött célod felé, sőt, vedd észre, ha végre szabad az út, és semmi sem gátolja haladásodat. Vond bele párodat is, de ha úgy alakul, foglald el magad és ne vedd a szívedre, ha ő egy kicsit egyedül szeretne lenni, nem kell ebbe többet gondolni…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Építsd tovább, erősítsd bizalmad kedvesed iránt, enélkül elég elesettnek éreznéd magad. Szombaton jó kis beszélgetésre lehet kilátás, ami jó, ha őszinte, emellett teret adhattok a humornak is, így mindkettőtöknek szórakoztató lesz. Vasárnap ne engedj semmilyen provokációnak, főleg ne robbanj fel és ne reagálj szélsőségesen, bármi is történik. Inkább keresd a kapcsolódási pontokat és koncentrálj kedvesed imádnivaló tulajdonságaira.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Rengeteg tapasztalatod lehet már arról, hogy mi okoz örömet mindkettőtöknek a kapcsolatotokban, eszerint tervezzétek meg a hétvégi programot, vagy akár meg is lepheted kedvesedet valamivel, amit különösen szeret. Vasárnap délután őrizd meg nyugalmadat és főleg a tapintatlan, nyers megjegyzésektől óvakodj, amivel akaratlanul is megbánthatod társadat.

Kézfogás

Kézenfogva (forrás: Unsplash)

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem baj, ha követed hétvégén bevett szokásaidat, de csak akkor, ha ez kedvesednek is örömöt okoz, nézz rá a dolgokra az ő szemével. Ha bármi gubancot találsz, – vagy te esetleg nem is látod, de ő jelez vissza valamit – akkor érdemes tekintetbe venni az ő szempontjait és így keresni a közös nevezőt, akkor is, ha a változtatás némi terhet ró rád. Ha sikerül, akkor harmónia és egyetértés lesz a jutalmatok.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ma elemedben lehetsz és különösen a beszélgetésekben sziporkázhatsz. Maradj figyelmes és barátságos akkor is, ha párod esetleg nem veszi olyan könnyedén a dolgokat. Fogalmazz szeretettel és egyértelműen, hogy érezhesse a jószándékot, ugyanakkor ne legyen félreérthető semmi a közlendődben. Vasárnap várhat konfliktus, de belső képességeidre támaszkodva képes leszel elsimítani.

Férfi és nő kézenfogva a csillagos ég alatt

Együtt a csillagok alatt (fotó: Pixabay)

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén harmonikus állapot és feszült helyzet egyaránt előfordulhat. Ez megzavarhat, el is bizonytalaníthat, de bátran bízz magadban és tisztánlátásodban, hogy a változó körülmények ellenére meglátod majd a helyes döntést és ezzel a kiutat. Tegyél meg mindent, hogy kedveseddel együtt evezzetek harmonikusabb vizekre.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Változatos helyzeteket hozhat a hétvége és lehet, hogy úgy érzed, neked most nincs türelmed ehhez… De valahogy mégis ki kéne jönnöd a dologból, szándékaid szerint emelt fővel és persze úgy, hogy ez ne tegye tönkre az egész hétvégéteket. Keress közös nevezőt, és engedd el azt, ami szétválaszt, ami érdekellentétet jelent, és ami megnehezíti a békés megegyezést és romantikus feloldást.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Gondold végig, hogy mit is tehetnél egy romantikus hétvégéért. Ne megalkuvásnak lásd, ha pároddal közös nevezőt próbáltok keresni és neked kéne engedned valamiben. Tartsd szem előtt, hogy ezt mindkettőtök érdekében teszed. Ha még szingli vagy, legyen nyitva a szemed, és közben, amennyire meg tudod tenni, diszkrét elegancia sugározzon belőled.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy kicsit űzöttnek és nyugtalannak érzed magad a hétvégén, de ne is törődj vele, koncentrálj inkább a jó dolgokra, pároddal való összekapaszkodásra Borús, ködös napokon kifejezetten jót tesz, ha belülről sugárzol, kedvesed örömmel fog fürdőzni fényedben. De az is beleférhet, ha kis egyedüllétre vágysz, vállald ezt fel nyugodtan, az úgysem a te asztalod, hogy hamis szerepeket játszol. Óvakodj, nehogy szenvedélyes veszekedésbe torkolljon a hétvége.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Harmonikus együttlét után vasárnapra érzelmi forrongást is hozhat a nap. Bármelyikőtök lehet egy veszekedés, kisebb összetűzés elindítója, nem is ez a lényeg, hiszen mindketten részt vesztek benne. A kérdés inkább az, hogy hogyan tudnátok minél hamarabb megbékélni egymással-magatokkal és visszatalálni a közös harmóniához. Engedd el a félelmeidet és kétségeidet, úgy könnyebb lesz…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top