nlc.hu
Horoszkóp

Kudarc és a kapcsolat

Ezeknek a csillagjegyeknek kudarcba fullad a kapcsolata

Ezeknek a csillagjegyeknek nincs igazán sok esélyük a tartós szerelemre egymás mellett.

Mérleg és Skorpió

Ha Mérleg vagy, akinek Skorpió a párja, sajnos nehéz év érkezik számodra. Valójában a Skorpió kezdeményezte ezt a kapcsolatot, és ő teszi a pontot a végére. Persze te is érzed, hogy nem mennek jól a dolgaitok, és külön utakon boldogabbak lennétek. De nincs bátorságod meghozni a döntést.

Kapcsolatotok mozgatórugója a fizikai vonzalom, de csak erre nem lehet alapozni, pláne, ha semmi közös nincs bennetek. Azt is látnod kell, hogy eddig szemet hunytál egy csomó probléma felett, most pedig már annyi gyűlt fel, hogy nem lehet kilábalni belőlük. Ha szakítotok, az nem arról fog szólni, hogy menekültök a gondok elől. Egyszerűen nem passzoltok egymáshoz.

Csillagjegyek párosok és a szakítás

Fotó: Getty Images/Jenny Dettrick

Oroszlán és Vízöntő

Valójában teljesen érthető módon az Oroszlán sosem ismerné be, hogy őt hagyták el, túlságosan is büszke ehhez. Ő egyszerűen a király vagy a királynő, akit nem lehet csak úgy elhagyni. Jóvátehetetlen és megbocsáthatatlan sértést követ el, aki megpróbálkozik vele. És egyébként is, az Oroszlán úgy is letagadja mindenki előtt a szakítás valódi okát és tényét, hiszen az utolsó szót csakis ő mondhatja ki. Soha, de soha nem ismerné be a fájdalmat, amit érez, emelt fővel csak annyit mond, exe megbolondult, nem lehetett már kijönni vele. Az Oroszlán és Vízöntő páros kapcsolata vitáktól nem mentes, egyszerűen kicsinálják egymást rövid időn belül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top