nlc.hu
Horoszkóp
Pánikoló csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek folyamatosan szoronganak, pánikolnak

Te is azok közé a pánikolós csillagjegyek közé születtél, akik egy percet sem tudnak lazítani?

Ikrek

Az Ikrek általában elég idegesek és gyakran a káosz határán egyensúlyoznak. De az igazi probléma nem az, hogy egy Iker jegyű készen áll-e a pánikra, hanem az, hogy olyan dolgok miatt is képesek aggódni, amelyek még meg sem történtek. Néha annyira koncentrálnak arra, hogy mi következik, hogy a jelen krízisét észre sem veszik.

Csillagjegyek és a pánikolás

Fotó: Getty Images/Westend61

Kos

A Kosok az alacsony pánikfaktort is remekül meg tudják sokszorozni. A legjobb, amit egy Kos tehet, hogy kiszellőzteti a fejét, és nekilát valamilyen fizikai tevékenységnek. Menjen el kosarazni vagy sétáljon egy plázában.

Halak

A Halak hajlamosak pánikba esni a saját cselekedeteik miatt. Túl erősen lángol fel a szerelmük vagy olyan kínosak társaságban, hogy még nézni is fáj? A Halak kétségeit mások okozzák, de vajon miért gondolják, hogy mások nem adnak nekik még egy esélyt?

Szűz

A Szüzek szeretik, ha a dolgok a helyükön vannak, ezért a napjaikat is megtervezik, de amikor valami kizökkenti őket, pánikba esnek. De megpróbálják megelőzni a kialakuló pánikot, tudják, hogy a fenyegető katasztrófa megállításának a lehetősége a felfogásukban rejlik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top