nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek tabu a magánélet

Csillagjegyek, akiknek tabu a magánélete

Persze, ha a párkapcsolat komolyra fordul, már nem titkolózhatnak tovább, de tény és való, ők nagyon óvják a szerelmüket, és csak nagyon ritkán beszélnek róla.

Szűz

A Szűz rettentően zárkózott valójában az élete minden minden részét illetően, a párkapcsolata pedig végképp nem nyitott könyv. Nem arról van szó, hogy letagadja a szerelmét, ám nem az a típus, aki a háztetőről kiabálná a világnak, kivel randizik épp. Ha szeret valakit, teljes szívéből szereti, s biztos akar lenni abban is, hogy ez a kapcsolat örökké tart. Épp ezért, amíg nem biztos benne, hogy párja az igazi, inkább csöndben marad.

Magánélet és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images/private life

Bak

Amikor a Bak fülig szerelmes, és teljesen odavan a párjáért, viselkedése valójában még ekkor is alig árul el valamit. Nyugodt, elegáns, mintha divatlapból lépett volna ki, tökéletesen ura az érzelmeinek. Amúgy sem szószátyár típus, de ha a magánélete kerül szóba, akkor meg pláne nem. Akár családi körben van, akár barátok között, nem szívesen mesél a magánéletéről. A részleteket akkor is inkább megtartja magának, amikor igazán boldog párkapcsolatban él.

Mérleg

A Mérleg alapból kiegyensúlyozott, nyugodt csillagjegy, s bár az érzelmek őt sem kerülik el – legyen szó boldogságról, izgalomról, vagy bármi másról –, nem reagálja túl a dolgokat. Remekül kontrollálja magát, így ő sem az a típus, aki szétkürtölné a világnak aktuális szerelmét. Szeretné ezt a boldogságot saját magának megtartani, éppen ezért nem is köti a többiek orrára, nehogy bármi is beárnyékolja a bimbózó párkapcsolatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top